ÚZSVM prodává pozemky v Hradci Králové za 12 milionů korun

02.01.2017 9:04

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových v Hradci Králové vyhlásil výběrové řízení s následnou aukcí na prodej devíti pozemků v katastrálním území Březhrad v okrajové části Hradce Králové. Celková výměra pozemků je 9671 m2.

ÚZSVM prodává pozemky v Hradci Králové za 12 milionů korun
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Pozemky se nachází v prostoru mezi železniční tratí Hradec Králové – Pardubice a areálem bývalého masokombinátu Salma. Parcely ohraničuje účelová komunikace a železniční vlečka vedoucí do průmyslové zóny. Je zde trvalý travní porost, náletové dřeviny a z části borový lesík. Pozemky jsou volně přístupné z účelové komunikace s asfaltovým povrchem. Přes pozemky nevedou žádné sítě, existuje možnost napojení na rozvod elektrické energie.
 
Vyhlášená minimální kupní cena prodávaných nemovitých věcí činí 12 000 000 korun. Nabídky do výběrového řízení lze podávat do 18. 1. 2017 do 10:00 hodin. Podrobné informace o nabízeném majetku a přesné podmínky výběrového řízení naleznou zájemci na webu ÚZSVM v sekci Nabídka majetku.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…