ÚZSVM v Litoměřicích opět využil výborné spolupráce s hasiči při kácení stromů

06.03.2022 22:30 | Tisková zpráva

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových v Litoměřicích znovu využil ke vší spokojenosti spolupráci s Hasičským záchranným sborem Ústeckého kraje.

ÚZSVM v Litoměřicích opět využil výborné spolupráce s hasiči při kácení stromů
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Tentokrát bylo ve spolupráci s hasiči ze stanice Litoměřice provedeno kácení stromů v areálu nemocnice v Litoměřicích, v areálu domova pro seniory. Hasiči profesionálně pokáceli dva topoly. Kácení stromů bylo nutné provést z důvodu silně narušeného až kritického zdravotního stavu těchto stromů, jejich výrazně zhoršené stability a z důvodu zajištění bezpečnosti chodců a silničního provozu v areálu.

Zástupce nemocnice před kácením zajistil z důvodu ochrany majetku okolní parkoviště tak, aby tam nebyla zaparkována žádná vozidla. Po pokácení topolů HZS v rámci spolupráce odvezl nařezané stromy na skladovací plochu litoměřického ÚZSVM, který připraví elektronickou aukci, jejímž předmětem bude prodej této nařezané dřevní hmoty.

Současně ředitel ÚZSVM v Litoměřicích odeslal děkovný dopis krajskému řediteli HZS do Ústí nad Labem s poděkováním za dosavadní výbornou spolupráci při řezání stromů na zámku v Doksanech a za pořezání stromů v areálu nemocnice. Spolupráce s Hasičským záchranným sborem probíhá na základě Memoranda o spolupráci uzavřeného mezi Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových a Generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…