ÚZSVM vypsal veřejnou zakázku na vypracování studie využití věznice v Uherském Hradišti

10.06.2017 22:19

Úřad pro zastupování státu v věcech majetkových (ÚZSVM) v souladu s uzavřeným memorandem vypsal veřejnou zakázku na vypracování studie využití areálu bývalé věznice v Uherském Hradišti. Jediným kritériem pro výběr zhotovitele je výše nabídnuté ceny.

ÚZSVM vypsal veřejnou zakázku na vypracování studie využití věznice v Uherském Hradišti
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

„Návrh memoranda o využití areálu bývalé věznice jsme vytvořili již téměř před rokem. Nyní jsme konečně obdrželi vymezení prostor pro muzeum totality a můžeme vypsat studii budoucího využití areálu. Cílem je co nejrychlejší záchrana této památky a zároveň efektivní rozmístění státních institucí ve městě,“ uvedla generální ředitelka ÚZSVM Kateřina Arajmu.

ÚZSVM obdržel 29.5.2017 od Ministerstva kultury Dohodu o rozsahu prostor pro potřeby vybudování tzv. Muzea totality a tím pádem mohl v souladu s uzavřeným memorandem vypsat výběrové řízení na vypracování studie. Cílem studie je zajistit podklady pro maximálně hospodárný, účelný a efektivní postup státu při využití areálu bývalé věznice. Záměrem je vybudování Muzea totality a posouzení možností využití zbývající části areálu bývalé věznice pro umístění státních institucí v Uherském Hradišti tak, aby navrhované prostory splnily prostorové požadavky každé konkrétní státní instituce a současně aby budova byla plně využita.

Termín pro podání nabídek je 3.7.2017 do 10 hodin a jediným kritériem je výše nabídnuté ceny. Termín na vypracování studie pak bude 75 dní od účinnosti smlouvy s vítězem výběrového řízení. Podrobné informace k výběrovému řízení jsou zveřejněny na internetových stránkách ÚZSVM: http://www.uzsvm.cz/zakazka.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…