Úřad vlády: Praha bude mít další mobilní centrum, které umožní očkování bez registrace

17.07.2021 7:34

Předseda vlády a ministr zdravotnictví otevřou v Praze další mobilní očkovací centrum, které umožní očkování bez registrace.

Úřad vlády: Praha bude mít další mobilní centrum, které umožní očkování bez registrace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Před Úřadem vlády

Předseda vlády Andrej Babiš a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch otevřou v pondělí 19. července další mobilní očkovací místo v obchodním centru Nový Smíchov. Do tohoto očkovacího místa budou moci zájemci o očkování přijít bez předchozí registrace.

Očkovat se zde bude vakcínou moderna. V Praze tak během jednoho týdne vzniká třetí místo, kde se zájemci nemusí dopředu registrovat. Ministerstvo zdravotnictví tak reaguje na velký zájem lidí o tuto formu očkování.

Otevření se také zúčastní ředitel FN Motol Miloslav Ludvík, jehož nemocnice bude očkování v tomto atraktivním místě zajišťovat, a dále ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny Zdeněk Kabátek.

Termín
19. července 2021

Program
09.00 – slavnostní zahájení
09.05 – prohlídka očkovacího centra
09.10 – krátký tiskový brífink
Místo: OC Nový Smíchov, 2. patro

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…