Ústecký kraj: ICUK mění barvy a webové stránky, čekají ho nové projekty

06.08.2022 10:03 | Tisková zpráva

Se změnami se potkáváme neustále, jak v soukromém, tak i v pracovním životě. Ty méně pozitivní nás posouvají dál a z těch více pozitivních se těšíme, a pokud stojí za to, tak se jimi rádi chlubíme. A tak se rozhodlo chlubit i Inovační centrum Ústeckého kraje svými novými webovými stránkami.

Ústecký kraj: ICUK mění barvy a webové stránky, čekají ho nové projekty
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

„Stávající webové stránky byly již čtyři roky staré; změna byla nutná. Staly se méně přehlednými díky velkému objemu informací a zorientovat se v nich bylo již složitější. Začali jsme novou grafikou a hledali výrazný grafický prvek, který by charakterizoval působnost ICUK v kraji,“ říká Martin Mata, ředitel ICUK.

Anketa

Líbí se vám kampaň, ve které SPOLU staví Babiše vedle Putina?

1%
97%
hlasovalo: 29283 lidí

Hlavním motivem je žluté písmeno U, typické pro Ústí a Ústecký kraj; v polovičním zobrazení evokujícím růstovou křivku. Žlutá a černá jsou doplněny dvěma odstíny šedé a světle modrou jako kontrastní barvou. Jednoduchá moderní a lehce čitelná grafika se nese celým webem a promítá se do tiskovin a dalších promo materiálů.

Stránky nabízí návštěvníkovi přehledné možnosti vyhledávání jak podle oblasti zájmu, tak podle nabízených služeb či realizovaných projektů a témat. U akcí se ICUK zaměřil na interaktivní kalendář a k pravidelně pořádaným eventům přiřadil vlastní podstránky. Na jiné samostatné podstránce návštěvník najde novinky, příběhy úspěšných lidí z kraje a zajímavé podcasty.

Novou identitou ICUK nekončí. V nejbližších měsících čekají na centrum další nové projekty zejména v oblasti zdravotnictví, vzdělávání či kultury, kterými bude dál přispívat k posilování atraktivity regionu. Držíme ICUK palce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…