Úsvit s Blokem proti islámu zvou na seminář o kybernetické bezpečnosti, zejména v Izraeli

06.04.2016 14:09

Seminář se koná pod záštitou poslanců Martina Lanka a Bohuslava Chalupy na téma „Národní kybernetická bezpečnost v praxi“ s podtitulem „efektivní využívání kybernetické bezpečnosti v Izraeli“.

Úsvit s Blokem proti islámu zvou na seminář o kybernetické bezpečnosti, zejména v Izraeli
Foto: Úsvit - Národní koalice
Popisek: Úsvit - Národní koalice

Seminář se uskuteční ve čtvrtek 7. dubna od 10 hodin na adrese Poslanecká sněmovna, Malostranské náměstí 7/19, Praha 1, místnost č. 48 – Konírna.

Kybernetická bezpečnost je dnes znepokojivým tématem nejen v ČR. Jedním ze států, který se zajištění kybernetické bezpečnosti již delší dobu věnuje a tvoří absolutní špičku v této oblasti, je stát Izrael. Ten může být pro ČR inspirací.

Semináře se zúčastní zástupci organizací zabývající se kybernetickou bezpečnosti v mezinárodním měřítku. Vystoupí experti se zkušenostmi jak v řídících státních organizacích pro kybernetickou bezpečnost, tak v předních izraelských a amerických kyberneticko-technologických společnostech. Za českou stranu jsou pozváni představitelé českých bezpečnostních složek a vedoucí člen celostátní platformy KYBEZ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…