V České Kamenici se otevírá pobočka Armex Energy

14.10.2014 13:13

Již třetí pobočku v děčínském okrese dnes v České Kamenici otevírá společnost Armex Energy, která patří k předním alternativním dodavatelům elektřiny a zemního plynu. Pobočka, která je celkově již čtrnáctou v Česku, bude sloužit stávajícím i potenciálním zákazníkům dva dny v týdnu především jako kontaktní místo. Celkově již Armex Energy ve svých pobočkách zaměstnává přes 20 lidí. Do konce roku otevře další dvě nové pobočky.

V České Kamenici se otevírá pobočka Armex Energy
Foto: ARMEX ENERGY
Popisek: ARMEX ENERGY

„V České Kamenici vidíme, že lidé stále mají zájem o slušného alternativního dodavatele energií. Věříme, že náš dlouhodobě korektní přístup k zákazníkům, který se osvědčil na mnoha jiných místech v České republice, bude úspěšný i zde, kde jsme téměř „doma“,“ řekl ředitel Armex Energy Jan Nesměrák.

Armex Energy, na rozdíl od většiny ostatních alternativních dodavatelů, k získávání nových zákazníků nevyužívá podomní prodejce. „Rozhodli jsme se jít jinou cestou než drtivá většina konkurentů.

Nevyužíváme podomní prodejce, kteří se v mnoha případech při získávání zákazníků chovají velice nevybíravě. My naopak, budujeme vlastní pobočky, kde nás mohou naši zákazníci navštívit a v klidu vyřešit otázku nižších nákladů na energie. Tato cesta je sice výrazně dražší, ale pro zákazníky mnohem příjemnější,“ doplnil Jan Nesměrák.

Firma v současné době provozuje kamenné pobočky v Děčíně, Chomutově, Chrudimi, Jičíně, Liberci, Litoměřicích, Mělníku, Náchodě, Rumburku, Slaném, Teplicích, Trutnově, Rychnově nad Kněžnou a  Chrudimi.

Armex Energy v současné době dodává elektřinu a zemní plyn více než 30.000 zákazníků, z čehož většinu tvoří domácnosti. Letos již firma získala několik tisíc nových zákazníků. Tržby společnosti se loni pohybovaly na úrovni 1,2 miliardy korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…