V neděli skončí zima ve Skiareálu Lipno lyžováním za dvacku

26.03.2015 11:45

Po 92 dnech skončí v neděli 29. března zimní sezóna ve Skiareálu Lipno. Poslední den se bude lyžovat za 20 korun, jak je již na Lipně zvykem. K dispozici budou mít lyžaři všechny lanovky i sjezdovky.

V neděli skončí zima ve Skiareálu Lipno lyžováním za dvacku
Foto: Archiv Lipno Servis
Popisek: Skiareál Lipno

„Chceme všem lyžařům poděkovat za letošní sezónu, která patřila díky nim k těm lepším v historii Skiarerálu Lipno. Proto bude skipas v neděli stát pouze dvacetikorunu jako velké díky za jejich věrnost,“ uvedl ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek. Zdůraznil, že lyžaři budou mít k dispozici všechny lanovky a otevřeny jsou stále i všechny sjezdovky, v omezeném rozsahu zůstává i skicross a snowpark.

„Na některých sjezdových tratích je potřeba počítat s určitými omezeními v souvislosti s tajícím sněhem. I tak je lyžovačka hlavně ráno a dopoledne stále velmi dobrá. Jde přitom o klasické jarní lyžování,“ podotkl mluvčí Skiareálu Lipno Jiří Falout. Mimo provoz jsou již dětská lyžařská hřiště Bambini park a Fox park, a to včetně pojízdných koberců.

Sobotní lyžování nalehko

Partner areálu LIPNOgastro navíc chystá na tuto sobotu svoji tradiční akci spojenou s ukončením zimní sezóny – lyžování nalehko. Její podstatou je odvážit se lyžovat v takovém oblečení, jaké každému jeho odvaha dovolí. „Letos jde již o čtvrtý ročník této akce. Ať už budete mít kraťasy, sukně, plavky nebo pyžamo hlavním cílem je užít si jedno z posledních lyžování na Lipně,“ poznamenal Falout.  A pro všechny takové otužilce je připravena navíc 50% sleva v restauraci U Yettiho.

Z lyží do pedálů kol

V půjčovně Intersport rent je možné už nyní si půjčit kolo nebo elektrokolo, čehož lyžaři využívají. „Lyžaři si buď vozí kolo sebou, nebo častěji se jej právě půjčí v naší půjčovně Intersport rent. Vyrážejí pak po Jezerní cyklostezce směrem k Frymburku a spojují tak dva druhy sportu, které se jinak provozují v jiných ročních obdobích,“ zmínil Falout. Po cyklostezce se prohánějí už také in-line bruslaři nebo koloběžkáři. Lyžaři také navštěvují Stezku korunami stromů nebo se opalují u drinku u sjezdovek.

Sezóna na Lipně nekončí

Uzavřením sjezdovek však sezóna na Lipně vůbec nekončí. V provozu i nadále zůstává Stezka korunami stromů, ke které se turisté dostanou stezkabusem nebo pěšky. Otevřen je také vodní ráj Aquaworld Lipno a Hopsárium. Půjčovny Intersport rent otevřou po této neděli opět na Velikonoce 3. dubna.

Hlavním mediálním partnerem Skiareálu Lipno je Frekvence 1

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …