VMware Forum 2012 v Praze: přes 500 odborníků diskutovalo o cestě ke cloudu

04.06.2012 19:23

Společnost VMware, Inc. (NYSE: VMW), globální lídr v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, uspořádala v pondělí 28. května v pražském kongresovém hotelu Clarion konferenci VMware Forum, které se zúčastnilo přes 500 odborníků z oblasti podnikání a technologií.

VMware Forum 2012 v Praze: přes 500 odborníků diskutovalo o cestě ke cloudu
Foto: vmware.com
Popisek: wmware - logo

VMware Forum se zaměřilo na to, jak cloud computing mění IT prostředí a jak organizace mohou z této přeměny získat co nejvíce. Úvod akce obstaral Elie Kanaan, viceprezident společnosti VMware pro marketing v regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika), s přednáškou na téma „Ať vám cloud opravdu slouží – příležitost k inovaci“.

Mezi další témata konference patřila práce koncového uživatele v éře po PC, jak úspěšně spravovat kritické podnikové aplikace nebo kontinuita podnikových procesů a zotavení po havárii v cloudových prostředích. Vše bylo doplněno případovými studiemi nasazení technologií VMware v Nejvyšším kontrolním úřadě a na Univerzitě Hradec Králové – Fakultě informatiky a managementu.

Na konferenci byla rovněž spuštěna soutěž zaměřená na malé a střední firmy, které mohou vyhrát software a služby společnosti VMware v hodnotě 20 000 dolarů. Více informací o soutěži je k dispozici na www.thinkingbigcompetition.com.

O VMware:
Společnost VMware je lídrem v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, které umožňují firmám všech velikostí dosahovat lepších výsledků v podnikání v éře cloudu. Zákazníci se na společnost VMware spoléhají při revoluční změně způsobu jak budovat, dodávat a používat informační technologie tak, aby přesně odrážely jejich potřeby. S tržbami ve výši 3,77 miliardy USD v roce 2011 má VMware více než 350 tisíc zákazníků a 50 tisíc partnerů. Společnost sídlí v Silicon Valley a disponuje pobočkami po celém světě. Další informace najdete na www.vmware.com/cz.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…