Vánoce už začaly! Penny vábí zákazníky na auta

23.11.2012 16:27

Penny Market připravil pro své zákazníky Vánoce už v listopadu. Do konce roku totiž ve všech prodejnách Penny běží nová zákaznická soutěž, v níž je hlavní výhrou 15 automobilů Kia cee´d, který patří ve své třídě k absolutní spičce a momentálně bojuje o titul Auto roku.

Vánoce už začaly! Penny vábí zákazníky na auta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Penny Market

Mimo to je ve hře také 50 voucherů na zájezd v hodnotě 50 tisíc, 100 fotoaparátů Nikon nebo 50 voucherů do sítě lékáren Dr. Max.

„Letošní rok byl pro nás velmi úspěšný, všechny naše projekty měly po celý rok dobrý ohlas, a proto jsme na závěr roku připravili tuto speciální vánoční nadílku jako poděkování našim zákázníkům,“ komentuje start akce Martin Gottfried, generální ředitel Penny Marketu. Podmínkou účasti v soutěži je nákup v Penny nad 500 korun, zodpovězení soutěžní otázky a zaslání SMS v určeném tvaru.

Více informací na www.penny.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …