Vaše ZP 211 vyhodnocena řediteli nemocnic jako nejlepší

06.07.2015 12:07

Za nejlepší ze sedmi zdravotních pojišťoven v ČR pro rok 2015 vybrali ředitelé nemocnic v celostátním průzkumu největší zaměstnaneckou Zdravotní pojišťovnu ministerstva vnitra (ZP 211) a regionální ZP Škoda, které se dělí o první a druhé místo.

Vaše ZP 211 vyhodnocena řediteli nemocnic jako nejlepší
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

ZP 211 to ve čtvrtek sdělil ředitel neziskové organizace HealthCare Institut (HCI) Daniel Vavřina, která vypracování průzkumu zadala agentuře Ipsos. Ředitelé 64 nemocnic s akutními lůžky z celé ČR v průběhu dubna a května posuzovali 15 kritérií. Nejlépe pozitivně byly vnímány úroveň elektronické komunikace, dodržování vzájemných (nesmluvních) dohod a otevřenost ve vzájemné komunikaci. „Pojišťovny na prvním a druhém místě měly nejčastější nejvyšší průměrné hodnocení v jednotlivých kritériích a zároveň dosáhly nejlepší průměrné celkové známky – obě shodně 2,13,“ konstatoval Daniel Vavřina.

ZP 211 byla řediteli nemocnic oceňována rovněž za celkovou úroveň spolupráce, tedy za to, že je pro nemocnice profesionálním partnerem, dále za ochotu poskytovat data, přehledy a vysvětlení nad rámec povinností stanovených úhradovou vyhláškou či za vstřícnost a ochotu při nasmlouvání nových výkonů.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…