Ve FAN ZÓNĚ si vychutnejte hokej i odpočinek

01.05.2015 21:24

Moravskoslezský kraj žije hokejem. Ve spolupráci s městem Ostrava dnes (1. 5.) pro fanoušky slavnostně otevřel FAN ZÓNU u ČEZ Arény. V době konání hokejového šampionátu si v ní návštěvníci mohou vychutnat projekci zápasů na megaobrazovce, užít si hudební produkce, hry i soutěže pro všechny věkové kategorie.

Ve FAN ZÓNĚ si vychutnejte hokej i odpočinek
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Ve FAN ZÓNĚ si vychutnejte hokej i odpočinek.

„Mistrovství světa v ledním hokeji je pro nás jedinečnou příležitostí, jak se pozitivně prezentovat a udělat si dobré jméno nejen u účastnických týmů, ale samozřejmě také u fanoušků. Právě jim nyní patří naše pozornost. Chceme jim poskytnout maximální komfort a možnost zábavy v podobě doprovodného programu. Všichni sportovní příznivci jsou do FAN ZÓNY srdečně zváni a věříme, že v ní zažijí neopakovatelnou atmosféru,“ uvedl hejtman Moravskoslezského Miroslav Novák. Ten dnes otevřel společně s primátorem města Ostravy Tomášem Macurou a hokejovou legendou Františkem Černíkem oficiální FAN ZÓNU.

„Spolupořadatelstvím hokejového mistrovství světa Ostrava potvrzuje, že patří k významným sportovním metropolím v mezinárodním měřítku. Výpravy z osmi zemí Evropy i ze zámoří doprovází vzhledem k popularitě hokeje početné skupiny fanoušků. Město je na jejich pobyt dobře připraveno, ať už jde o dopravu, bezpečnost, zdravotní péči, informační servis, volnočasové aktivity i další oblasti,“ řekl primátor Ostravy Tomáš Macura.

Hokejová FAN ZÓNA nabízí po celou dobu trvání šampionátu zážitky i odpočinek všem, kteří se nedostanou do samotné ČEZ ARÉNY. Napínavé zápasy si tu návštěvníci mohou užít prostřednictvím největší velkoplošné obrazovky na severní Moravě (100 m²), občerstvit se v klidových koutcích nebo využít možnosti bodypaintingu vlajek svého oblíbeného týmu. Výtěžek z plateb za tyto služby věnuje kraj spolu s městem na charitu.

Ve FAN ZÓNĚ hosté najdou i propagační stánek Moravskoslezského kraje, který jim nabízí informační brožury v několika jazykových mutacích a také unikátní hokejové suvenýry, které kromě e-shopu není možné jinde koupit.  FAN ZÓNA je otevřena vždy zhruba dvě a čtvrt hodiny před zápasy, zavírat se bude ve 23:00 hodin. Vstup je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

10:14 Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

Valašská vesnice Zašová má pevné místo v mých vzpomínkách na vzdálené mládí, proto mě zaujala zpráva…