Veletrh pracovních příležitostí na ČZU

23.02.2015 16:40

Umožnit osobní setkání studentů a zástupců firem, a také zprostředkovat práci, stáž, praxi nebo spolupráci na bakalářských a diplomových pracích je hlavním cílem Veletrhu pracovních příležitostí, který pořádá 26. února Česká zemědělská univerzita v Praze.

Veletrh pracovních příležitostí na ČZU
Foto: ČZU
Popisek: ČZU

Návštěvníkům se představí osm desítek vystavovatelů, jichž se bude možné zeptat se na konkrétní možnosti spolupráce či průběh pracovních pohovorů. Návštěvníci se také budou moci zúčastnit tematických přednášek či besedy s názvem Kariéra absolventů očima firem za účasti čtyř představitelů významných společností Nestlé, Leaseplan, Agrofert a Syngenta. Své služby přímo na místě veletrhu nabídne také univerzitní Career Center.

Akce se zúčastní nadnárodní poradenské společnosti, významní zaměstnavatelé v obchodu a potravinářství, dále technologické firmy a automobilky i rozvojové agentury a neziskové organizace. Prezentace budou probíhat v prostorách Kruhové haly Technické fakulty, ve foyeru Provozně ekonomické fakulty, Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů a v Institutu vzdělávání a poradenství (v Malé Chuchli) od 10 do 15 hodin. Od 16 hodin pak začne v Clubu C diskuse Fórum ČZU: Kariéra absolventů očima firem. Vstup je zdarma a účastnit se mohou i zájemci z řad veřejnosti. 

Veletrh pracovních příležitostí ČZU v Praze navazuje na dobré zkušenosti z přechozích ročníků. „Veletrh pracovních příležitostí má na České zemědělské univerzitě v Praze mnohaletou tradici. Vnímám jej jako integrální součást univerzitního života,“ říká rektor ČZU prof. Ing. Jiří Balík, CSc., dr. h.  c. „Studium na vysoké škole je přípravou na život a není lepšího osvědčení kvality takové přípravy než dobrý start absolventů v zaměstnání, v reálném životě. Vysoké procento absolventů, kteří se úspěšně uplatňují na trhu práce, není náhoda, ale výsledek strategie, jejíž součástí je i tento veletrh.“

Veletrhu pracovních příležitostí na ČZU se účastní osm desítek zaměstnavatelů (viz příloha). Účastníci také obdrží katalog vystavujících firem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…