Vězeňská služba poprvé součástí akce Sparta vzdává hold

29.01.2024 13:07 | Tisková zpráva

Vězeňská služba České republiky se letos poprvé představí na dobročinné akci Sparta vzdává hold, kterou hokejový klub Sparta Praha prezentuje a oceňuje složky integrovaného záchranného systému. Nedělního dobročinného utkání mezi HC Sparta Praha a HC Oceláři Třinec se zúčastní i Vězeňská služba České republiky, která zde seznámí návštěvníky utkání s prací a posláním sboru a zájemcům nabídne i příležitost posílit řady toho druhého nejpočetnějšího ozbrojeného sboru v ČR.

Vězeňská služba poprvé součástí akce Sparta vzdává hold
Foto: vscr.cz
Popisek: Vězeňská služba ČR - logo

Hokejová Sparta oceňuje hasiče, vojáky, policisty a záchranáře už patnáct let. Za tu dobu dokázala pro dobročinné složky Integrovaného záchranného systému a Armády ČR vybrat téměř sedm milionů korun. Cílem letošního ročníku, určeného především záchranářům a operátorům tísňové linky je vybrat co nejvyšší částku pro dobročinné nadace, ale zejména připomenout základy první pomoci. A to před více než 15 tisíci fanoušky v O2 aréně a dalšími stovky tisíc diváků u televizních obrazovek a na sociálních sítích.

Vězeňská služba ČR bude mít v neděli na stadionu prezentační stánek, ve kterém návštěvníky seznámí s fungování a posláním sboru. K vidění zde budou služební uniformy  příslušníků sboru i tzv "zásahové jednotky" ENO (Eskorta nebezpečných osob), donucovací prostředky používané ve věznicích, ale také zakázané předměty zabavené vězněným osobám. Zájemcům o práci ve vězeňské službě budou k dispozici  nejen veškeré potřebné informace, ale také náboroví specialisté i příslušníci sboru. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

19:15 Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

Prezident České republiky Petr Pavel na Pražském hradě opět jmenoval nové generály z řad vojáků z po…