Vlakem Českých drah na Floru Olomouc

18.08.2017 13:26

Na olomouckém výstavišti odstartovala letní etapa největší květinové akce v zemi, Flora Olomouc. Pavilonu A olomouckého výstaviště se představí dvojice témat – Setkání v Rajské zahradě a Léčivá síla stromů. Na zahradnickou výstavu se můžou zájemci vydat vlakem ČD se zvýhodněnou jízdenku VLAK+ Flora. Tradičně pak návštěvníci na veletrhu najdou i stánek národního dopravce. Výstava potrvá do neděle 20. srpna.

Vlakem Českých drah na Floru Olomouc
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Na výstavu Flora do Olomouce za polovinu

Na výstavu se i letos lze svézt na zvýhodněnou cenu. S jízdenkou VLAK+ Flora získá cestující slevu 50 procent na zpáteční jízdné z kteréhokoliv místa v ČR. Aby byla jízdenka se slevou VLAK+ uznána i pro zpáteční cestu, je nutné si ji nechat označit razítkem ve stánku Českých drah, který bude umístěn ve foyer pavilonu A. Jízdenku se slevou VLAK+ lze přitom zakoupit do všech stanic začínajících jménem města Olomouc - tedy i na zastávky Smetanovy Sady nebo Nová Ulice, které leží v blízkosti výstaviště.

Co letošní letní Flora Olomouc nabízí?

V galerii hlavního pavilonu olomouckého výstaviště jsou vystaveny domácí a cizokrajné druhy léčivých rostlin a opět také oblíbená přehlídka Vyznání růžím, která vzdá hold královně květin.

K největším lákadlům letošní letní Flory Olomouc patří unikátní výstava terakotové armády prvního čínského císaře. Prohlédnout si ji zájemci můžou v pavilonu G, a to až do 24. září 2017. Jde o jedinečnou příležitost nahlédnout do hrobky prvního čínského císaře Čchin Š'-chuang-ti, který dokázal sjednotit Čínu, a ukončil tak období chaosu mezi všemi čínskými státy.

Samozřejmě nechybějí Letní zahradnické trhy s pestrou nabídkou květin, rostlinného materiálu, zahradnických pomůcek a hobby potřeb. Samozřejmostí už je i pestrý doprovodný program včetně populárního pásma Receptáře, vystoupení Karla Kahovce nebo recitálu Daniely Šinkorové.

Brány letní Flory Olomouc 2017 jsou otevřeny denně od 9 do 18 hodin. Za plné vstupné zaplatí návštěvníci na místě 150 Kč, 120 korun při nákupu lístků předem pomocí on-line systému. Zlevněné vstupenky (pro důchodce a studenty) stojí 80 Kč, děti od 6 do 15 let platí 30 korun, rodinné vstupné (dva dospělí + 1 až 4 děti) je 300 Kč u pokladny a 250 Kč on-line. Zdarma mají vstup na výstavu děti do 6 let a návštěvníci s průkazem ZTP a ZTP/P.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…