Vodafone: Oskarta je zpátky! Vodafone uvádí vlastního virtuálního operátora

24.11.2013 19:53

Vodafone přichází s vlastním virtuálním operátorem.

Vodafone: Oskarta je zpátky! Vodafone uvádí vlastního virtuálního operátora
Foto: red
Popisek: Vodafone

Oskarta je určena pro všechny, kteří se přestávají orientovat v komplikovaných nabídkách virtuálních operátorů. Její hlavní výhodou je jednoduchá nabídka: volání do všech sítí za 2 koruny na minutu a SMS za 1,50 korun. Internet na den (500 kB) bude pro zákazníky Oskarty do 31. 5. 2014 zdarma. Jednoduše, bez háčků, prostě fér ceny bez zbytečných kudrlinek! Karta bude k dostání od 2. prosince.

Nabídky virtuálních operátorů jsou mnohdy komplikované, obsahují skryté háčky, nepřehledné účtování, dobíjecí podmínky, apod. Oskarta je synonymem jednoduchosti, přehlednosti a férovosti. Proto ji lidé chtěli, proto jsme ji přivedli zpět,“ vysvětluje Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky ve Vodafonu.

Zákazník si může Oskartu pořídit dvěma způsoby:
Oskarta zadarmo s kreditem 10 korun – půjde pořídit pouze přes eShop Oskarty, SIM karta bude zákazníkovi doručena zdarma v obálce jako dopis do schránky

Oskarta za  100 korun s kreditem ve stejné hodnotě – půjde pořídit ve vybraných trafikách, prodejnách a benzínových pumpách. V případě, že si ji zákazník objedná přes eShop, bude ke kartě přiúčtována částka 69 korun za doručení na dobírku
Ceny za volání, SMS a data budou následující:

Volání do všech sítí 2 Kč za minutu
SMS do všech sítí 1,50 Kč
Internet na den (500 kB) – do 31. 5. 2014 zdarma; poté 1 MB = 1 Kč
Internet na týden (60 MB) – 49 Kč (dokup FUP 60 MB za 39 Kč)
Internet na měsíc (200 MB) – 149 Kč na kalendářní měsíc (dokup FUP 200 MB za 99 Kč)

Oskarta bude fungovat jako virtuální operátor typu „Branded reseller“, tzn. služby bude prodávat pod vlastní značkou.

Oskarta je předplacená karta bez závazků pro všechny zákazníky, kteří chtějí mít výhodnou předplacenou kartu bez dalších doplňkových služeb. Zákazníci si budou moci svůj účet spravovat bezplatně sami v Samoobsluze Oskarty, v Hlasové samoobsluze na čísle *30 a v SMS Samoobsluze příkazem na 7700. Hovor s operátorem je zpoplatněn 39 korunami. Prodejny Vodafonu Oskartu neprodávají, ani neposkytují péči zákazníkům Oskarty.

Oskarta bude mít vlastní profil na Facebooku www.facebook.com/mojeoskarta, kde se lidé mohou také ptát na všeobecné dotazy k nabídce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…