Vojenské lesy a statky: Do Ralska míří opět kompletní dřevorubecká špička

08.04.2018 14:58

XVII. mistrovství ČR v práci s motorovou pilou – Pohár VLS se bude konat v pátek 22. a 23. června 2018 na Skelné Huti v rámci Lesnického dne v Ralsku 2018

Vojenské lesy a statky: Do Ralska míří opět kompletní dřevorubecká špička
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Úřadující mistr republiky Jindřich Fazekaš, dřevorubec VLSpřímo z domácího Ralska, a s ním dvojice posledních národníchšampionů Josef Kučera a Martin Pňaček. A také úřadující juniorský mistr světaMartin Švec, coby naděje dřevorubeckého sportu, nebo naopak zkušený matadorHubert Barták, který se nominoval skvělými loňskými výsledky ve svých šedesátiletech na letošní mistroství světa v Lillehammeru. K tomu téměřkompletní slovenská špička v čele s Jaroslavem Kukucem, německýreprezentant Andreas Vollman, či „kácející hajná“ Martina Malzová.

Ti všichni se prezentovali na startovní listinu XVII. mistrovství ČR v práci s motorovou pilou – Pohár VLS, které proběhne v pátek 22. a 23. června 2018 na Skelné Huti v rámci Lesnického dne v Ralsku 2018.

Celkem se nominovalo 54 závodníků ve třech kategoriích – profesionál, začátečník a junior. Čeká na ně v předletním Ralsku tradičně pětindividuálních disciplín (kácení, výměna řetězu, přesný řez, kombinovaný řez a finálové odvětvování), ale také divácky atraktivní týmová štafeta.

Seznam závodníků, plánky areálu a mapky i propozicedisciplín najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zdravotnictví: Pojišťovny nemají možnost samy určovat, v jaké výši přípravek uhradí

19:15 Ministerstvo zdravotnictví: Pojišťovny nemají možnost samy určovat, v jaké výši přípravek uhradí

Ministerstvo zdravotnictví se důrazně ohrazuje proti fakticky chybnému článku Veroniky Rodriguez na …