Volba Garantovaného vkladu s prémií se klientům KB vyplatila

17.09.2013 20:40

Již více než rok nabízí Komerční banka možnost výhodně zhodnotit úspory na vkladovém účtu KB Garantovaný vklad Prémie. Vklad nabízí garantované zhodnocení a úrokovou prémii, pokud se pozitivně vyvíjí kurz české koruny k euru. Volba možnosti získat bonus se klientům vyplatila, zhodnocení ročních vkladů vysoce přesahuje výnosy na běžných spořicích a termínovaných účtech.

Volba Garantovaného vkladu s prémií se klientům KB vyplatila
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

„Nízké úrokové sazby na mezibankovních trzích znamenají nízké zhodnocení klientských vkladů na spořicích a termínovaných účtech. To nás samozřejmě vede k zamyšlení, jak nabídnout klientům atraktivnější zhodnocení úspor. KB Garantovaný vklad Prémie je ideální investicí pro klienty, kteří upřednostňují zajímavý výnos, ale zároveň nechtějí podstoupit riziko znehodnocení svých úspor,“ uvedl Charles-Pierre Serain, výkonný ředitel pro Marketing, Komunikaci a Business Development Komerční banky.

KB Garantovaný vklad Prémie přináší jistotu zhodnocení vkladu v podobě garantované roční úrokové sazby. Pokud je ovšem splněna „tržní podmínka“ dohodnutá ve smlouvě, je v daném měsíci vklad úročen vyhlášenou prémiovou sazbou. Tržní podmínkou je vývoj kurzu české koruny vůči euru ve stanoveném pásmu.

Například klienti, kteří si založili KB Garantovaný vklad Prémie v dubnu 2012, dosáhli při konci ročního období vkladu výnos 1,83 % p.a. Vklady uložené v květnu 2012 zhodnoceny výnosem 1,60 % p.a. a vklady vložené v červenci a srpnu 2012 přinesly klientům zhodnocení 1,72 % p.a.

KB Garantovaný vklad Prémie je určen klientům, kteří chtějí výhodně uložit prostředky v krátkodobém horizontu, minimální výše vkladu přitom nesmí být menší než 10 000 Kč. Klient neplatí za zřízení a vedení tohoto vkladu žádné poplatky a nepotřebuje ani mít v Komerční bance běžný účet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 121 017

10:04 ČEZ číslo týdne: 121 017

121 017 zákazníků po celé ČR má rychlý internet od ČEZ.