Vyberte NEJ projekt spolufinancovaný z ROP Střední Morava a vyhrajte zajímavé ceny

01.06.2015 16:40

Regionální operační program Střední Morava, jehož prostřednictvím proudily v programovém období 2007-2013 do Olomouckého a Zlínského kraje dotace z Evropského fondu pro regionální rozvoj, podpořil vznik více než 1 200 projektů.

Vyberte NEJ projekt spolufinancovaný z ROP Střední Morava a vyhrajte zajímavé ceny
Foto: topgrant.cz
Popisek: Ilustrační mapa regionálních operačních programů

Veřejnost má nyní možnost vybrat ty nejzajímavější, nejhezčí či nejpřínosnější z nich. V hlasování o NEJ projekt, které poběží od 1.6. do 30.9. na stránkách www.mujprojekt.eu je možné získat i pěkné ceny.

„Prostřednictvím hlasování o NEJ projekt chceme veřejnosti ukázat, co všechno bylo díky evropským dotacím zrealizováno a jak tyto investice ve výši 18 miliard korun přispěly k obměně regionu,“ uvedl ředitel Úřadu Regionální rady Ivan Matulík. Vybírat NEJ projekty je možné na webových stránkách www.mujprojekt.eu, které obsahují přehlednou databázi již zrealizovaných projektů. Z těch si může hlasující zvolit podle svého názoru ten nejzajímavější projekt, ať už z pohledu jeho atraktivity, originality nebo přínosnosti. Každý hlasující má k dispozici 3 hlasy, které může rozdělit mezi 3 projekty. Hlasování startuje 1.6. a ukončeno bude 30.9.2015. Titul NEJ projekt získají vítězné projekty ve 3 kategoriích (doprava, rozvoj měst a obcí a cestovní ruch) a jeden absolutní vítěz, a to zvlášť za Olomoucký kraj a zvlášť za Zlínský kraj. Slavnostní vyhlášení a předání ocenění proběhne na regionálních setkáních ROP Střední Morava, která se uskuteční v Olomouci a ve Zlíně na podzim t. r.

Po skončení hlasování budou vylosováni hlasující, kteří získají odměnu v podobě zajímavých cen, které do soutěže poskytli příjemci dotace z ROP Střední Morava. První 3 vylosovaní hlasující získají dárkové poukazy do hotelu Alexandria v Luhačovicích, do Relax centra Kolštejn v Branné a do lázní v Ostrožské Nové Vsi. Pěkné ceny čekají i na dalších 30 hlasujících, kteří obdrží balíček obsahující turistické průvodce a propagační předměty Centrály cestovního ruchu Východní Morava, Sdružení cestovního ruchu Střední Morava a ROP Střední Morava.

Více informací o soutěži i poskytnutých cenách je zveřejněno na www.mujprojekt.eu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Starosta Želenic - Hasičská cisterna od ČEZ  je pro nás opravdu dar z nebes

16:05 ČEZ: Starosta Želenic - Hasičská cisterna od ČEZ je pro nás opravdu dar z nebes

Hasičskou cisternu CAS 30 převzali od svých profesionálních kolegů z ČEZ, mající svou základnu v Ele…