Vyjádření k aktuálnímu provozu České pošty

14.03.2020 17:00

Pobočky České posty zůstávají zatím otevřené podle svých standardních otevíracích hodin. Doručování zásilek probíhá také bez omezení. V případě potřeby jsme připraveni naše volné přepravní kapacity nabídnout státu pro doručování potravin a dalších nezbytně nutných věcí.

Vyjádření k aktuálnímu provozu České pošty
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

“Chtěl bych poděkovat všem pošťákům za jejich nasazení a v dnešní době vlastně i za jejich přítomnost v práci. Není to pro ně jednoduché, v tomto jsme také v první linii stejně jako rezortní kolegové od policie a hasičů. Díky všem. Plníme své úkoly. Pošty zůstávají otevřené. Ale stále platí, ze život a zdraví pošťáků a klientů pro nás bude vždy na prvním místě. I za cenu případného omezení služeb,” říká generální ředitel České pošty Roman Knap.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…