Výrobce hodinek PRIM otevřel nový butik v centru Prahy

12.09.2019 12:15

Český výrobce hodinek PRIM, společnost ELTON hodinářská, otevřel nový Oficiální Butik v samotném centru Prahy, v ulici Nekázanka v těsné blízkosti pěší zóny Na Příkopě. Odpovídající prodejní a prezentační prostor pomůže značce PRIM rozvíjet se nejen v rámci České republiky, ale také rozšířit povědomí o českých výrobcích u zahraničních návštěvníků Prahy.

Výrobce hodinek PRIM otevřel nový butik v centru Prahy
Foto: ELTON hodinářská
Popisek: Butik společnosti ELTON hodinářská v centru Prahy

Prostor Oficiálního Butiku prošel náročnou rekonstrukcí, aby nová prodejna byla skutečně reprezentativní místem nejen pro prodej tradičních českých hodinek, ale také pro setkávání zákazníků a příznivců značky PRIM. „Rádi bychom zde pravidelně představovali naše novinky a pořádali eventy se zajímavými osobnostmi. Vzhledem k tomu, že až 70 % našich zákazníků využije možnosti individualizace hodinek, nebo výroby hodinek na míru, potřebovali jsme prostor, který umožní pohodlnou komunikaci našich prodejních specialistů se zákazníkem,“ řekl při slavnostním zahájení Milan Kozel, generální ředitel společnosti ELTON hodinářská. V neposlední řadě bylo potřeba vytvořit vhodnou plochu k prezentaci výrobků jediného českého výrobce hodinek PRIM, stejně jako ikonických modelů z bohaté historie značky.

Slavnostní otevření butiku společnosti ELTON hodinářská v Praze

Slavnostní otevření butiku společnosti ELTON hodinářská v Praze

O podobu interiéru se postaralo studio SCENOGRAFIE. „Interiér nové prodejny tradiční české hodinářské značky vznikl v ojedinělém prostoru v pražské Nekázance. S ohledem na charakter a směr, kterým se má prodejna ubírat, byl vytvořen návrh obchodu v kombinaci s místem, jež má návštěvníky blíže seznámit také s historií značky Prim,“ říká designér Hynek Janů.

Butik společnosti ELTON hodinářská v Praze

Butik společnosti ELTON hodinářská v Praze

Dispozice nové prodejny je vedena ve směru přilehlé ulice a svým zpracováním má mimo jiné působit jako galerie. V tomto charakteru je zpracován i nábytek pro umístění hodinek, které jsou originálním způsobem prezentovány na podsvícených dubových kazetách, umístěných v pultových i ve volně stojících vitrínách. Neméně dominantním prvkem prodejny je výrazná dělící stěna s velkými nástěnnými hodinami, která svou pozicí a zpracováním rozděluje prezentační-prodejní část od části zasedací. „Stěna zároveň zastupuje roli úložného prostoru a zázemí. S ohledem na celkovou prosvětlenost prodejny jsou nábytkové prvky řešeny převážně v kombinaci bílé barvy a dubového dřeva. Doplňující je barva mosazná a barva černá,“ upřesňuje Hynek Janů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …