Výrobky prostějovské likérky poprvé na PRAGUE BAR SHOW

19.10.2014 19:45

Společnost GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries čeká ve dnech 21. a 22. října historicky první účast na největší barmanské události v České republice, na PRAGUE BAR SHOW 2014.

Výrobky prostějovské likérky poprvé na PRAGUE BAR SHOW
Foto: Granette & Starorežná Distilleries
Popisek: Granette & Starorežná Distilleries

V Novoměstské radnici, kde se akce v tyto dva dny koná, předvede likérka hned několik výrobků - vodku 42 BLEND, stejně tak Starou mysliveckou a Hanáckou řadu. K předvádění a nabídce nápojů jsou připraveni dva odborníci na slovo vzatí – profesionální barmani, nositelé řady ocenění. Jedním z nich je i zakladatel Czech Flair teamu,  Mistr Evropy 2004 z Moskvy, první vicemistr WORLD CUP TAIWAN v letech 2009 a 2011 Ondřej Slapnička, který bude se svým kolegou připravovat z lihovin, vyráběných v prostějovské likérce,  nové a zajímavé drinky.

,,Bereme účast na PRAGUE BAR SHOW  jako velmi prestižní událost. V konkurenci věhlasných světových značek bychom chtěli dokázat, že ryze česká společnost se může prezentovat vysoce kvalitními a konkurence schopnými českými lihovinami," zdůrazňuje generální ředitel společnosti GSD Pavel Kadlec.

A čím je PRAGUE BAR SHOW pro výrobce lihovin tak zajímavá? Je jedinou akcí svého druhu v České republice. Zaměřuje se striktně na odbornou veřejnost.

Jde vlastně o kombinaci seminářů, workshopů a veletrhu pouze pro profesionály z nápojové branže, kdy se návštěvníci setkávají s nejlepšími světovými experty, barmany, mixology, ambasadory značek, získávají nové vědomosti, inspirace a seznamují se s největšími trendy v oblasti nápojů. Jen pro představu, vloni se na této akci lidé seznámili téměř se 120 značkami od 45 distributorů nebo výrobců nápojů.

Chcete si i vy vyzkoušet jeden z drinků, který bude Vodka 42 Blend na této prestižní akci nabízet?

Ginger 42

4 cl Vodka 42
2 cl Hanácká zázvor
1,5 cl Čerstvá limetová šťáva
Tonic na dolití

Sklo: long
Příprava: straight way*

*Straight way znamená, že nápoj je připravován přímo ve sklence určené k servírování (většinou s několika kostkami ledu).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …