ZP MV ČR: O vaší pojišťovně na rádiu Frekvence 1

14.06.2015 15:56

V populárním rádiu Frekvence 1 jste mohli v uplynulých dnech slyšet čtyři zajímavé rozhovory o vaší zdravotní pojišťovně, a to v pořadu Business Party.

ZP MV ČR: O vaší pojišťovně na rádiu Frekvence 1
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Redaktor Aleš Vyskočil se generálního ředitele ZP 211 Jaromíra Gajdáčka ptal na Kartu života, na to jak pojišťovna hospodaří, jak motivuje své klienty k prevenci a na další zajímavé věci ze života zdravotní pojišťovny.

Zajímal se samozřejmě i o bonusy, které pojišťovna vám – našim klientům nabízí. Moderátor velmi kvitoval například to, že jako jediná ze zdravotních pojišťoven přispívá ZP 211 svým klientům trpícím lupénkou na nákup přírodního léčivého přípravku.

Pokud máte ve svém okolí někoho, do by rád rozšířil řady klientů ZP 211, nezapomeňte mu připomenout, že čas na přihlášení má jen do konce června. Stačí, když klikne na www.211.cz a tam vyplní jednoduchý online formulář. I o tom se v rozhovorech mluvilo. Poslechněte si to.

Vaše ZP 211

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…