Známý badatel představí v Praze vizi celosvětového spiknutí za účelem ovládnutí lidstva a rozkryje satanisticko-pedofilní kruh světových politiků

24.05.2016 16:20

8. října 2016 se bude konat v pražské Lucerně celodenní přednáška světoznámého britského badatele a publicisty Davida Icka. Představí svou vizi celosvětového spiknutí za účelem ovládnutí lidstva, metody jeho kontroly a protagonisty této kolosální konspirace. Jiří Saharin Vondra je zprostředkovatelem a spoluorganizátorem tohoto vystoupení.

Známý badatel představí v Praze vizi celosvětového spiknutí za účelem ovládnutí lidstva a rozkryje satanisticko-pedofilní kruh světových politiků
Foto: Archiv J. S. Vondry
Popisek: Jiří Saharin Vondra (zleva) a David Icke v Praze v r. 2010.

David Icke je pro mnohé lidi zajímající se o pozadí světového dění již poměrně známou postavou, mj. i prostřednictvím řady dostupných videozáznamů a dokumentů. Jak by si Davida Icka představil lidem, kteří ho dosud neznají?

David Icke je vizionář, veřejný mluvčí, bojovník pravdy. Narodil se a žije ve Velké Británii. V mládí se nejdříve věnoval profesionálnímu fotbalu a poté se dostal do parlamentu, kde reprezentoval Stranu zelených. Právě tam se začal setkávat s represemi ze strany nadřízených, když se snažil prosazovat projekty prospěšné pro společnost. Mladý Icke se však nedal odradit a chtěl přijít na to, proč se ho pokoušejí zastavit. Tím se vydal na dlouhou cestu, kdy postupně odhaloval utajovanou historii lidstva a důvody toho, proč se v dnešní době nacházíme v tak šíleném světě plném válek, násilí, nemocí či bezpráví.

Jak jste se seznámili a jak ses dostal k organizování jeho vystoupení v ČR?

Před 11 lety jsem se vydal do Velké Británie za prací, kde jsem potkal lidi, kteří Davida Icka znali. Přečetl jsem pár jeho knih (The Biggest Secret/Největší tajemství, Infinite Love is only the Truth everything else is Illusion/Jen nekonečná láska je skutečná, vše ostatní je iluze), které mě velmi zaujaly a potvrdily mé vlastní zkušenosti. Nalezl jsem v nich spousty detailů a bodů, které se propojovaly ve smysluplný obraz kontroly naší společnosti.

Před sedmi lety jsem se v Londýně „shodou okolností“ dostal k produkčnímu Davida Icka. Slovo dalo slovo a po intenzívní komunikaci s Davidem se mi ho podařilo poprvé pozvat v roce 2010 do České Republiky. Do Pražského Top Hotelu přišlo na 850 lidí nejen z Československa, ale třeba I z Polska, Německa či Austrálie. Akce se velmi vydařila a lidé byli velice nadšení. V češtině vyšla jeho kniha – Jen nekonečná Láska je skutečná a vše ostatní je Iluze, která se rychle vyprodala. Myslím, že na Světě neexistuje jiný člověk, který by takto veřejně dokázal mluvit o širokém spektru informací, které nejsou vždy jednoduché strávit. Pokud se ale jako lidstvo chceme pohnout dále, tak musíme poznat celou pravdu. Pravda se dostává každým dnem k široké veřejnosti a právě David Icke v tomto procesu probouzení mas hraje klíčovou roli. Tento rok se vydává na celosvětové turné a také v říjnu zavítá do Pražské Lucerny, kde očekáváme tisíc hostů.

David Icke během svého vystoupení v roce 2012.

Jakým tématům se bude David Icke na svém letošním turné věnovat?

David Icke pojede za měsíc na skoro dvouleté turné po celém světě. Říká, že nadcházející roky 2016, 17, 18 budou pro lidstvo velmi zásadní a rozhodne se, jakým směrem se bude evoluce lidstva a celé planety ubírat.

Ve svých prezentacích se David věnuje aktuálním globálním tématům, ale také si připravuje témata týkající se země, kde zrovna vystupuje. Bude hovořit například o konkrétních osobách, které stojí za globální sítí kontroly z řad politiků v USA a Evropě. Více jak 20 let prohlašuje, že EU má kořeny ve fašismu a se snaží všechny své země připravit o stabilitu a suverenitu. Z dnešní perspektivy už můžeme vidět, jak krůček po krůčku tímto směrem jdeme. Icke zavedl termín “Totalitní krůčky“ (totalitarian tiptoes), které nemohou být moc velké, aby je lidé neodhalili a nebránili se jim, ale dostatečně konstantně směřují ke svému uskutečňování. Tyto totalitní krůčky bude ve své prezentaci detailně rozebírat společně s pyramidou celého systému kontroly. Věnovat se bude také holografickému pojetí vesmíru a tzv. Měsíčně-Saturnovskému matrixu. Dále rozkryje Satanisticko-pedofilní kruh světových politiků, kam patří např. George Bush starší, Hillary Clintonová a další. Samozřejmě se zaměří též na uprchlickou krizi a rozkrytí jejího dlouholetého plánování. Celá přednáška bude trvat deset hodin a bude v ní prostor pro plno dalších témat. Bude se také věnovat podstatě lidského pravého Já, nekonečné lásce a tomu, co je třeba udělat, abychom se jako lidstvo spojili, řekli tomuto starému matrixu dost a odpojili se od zotročeného Já, jehož mysl je každý den programována prostřednictvím médií, politiků a vzdělávacího systému. V neposlední řadě se bude zmiňovat o Strachu, kdo ho vytváří a jak se ho zbavit. Všechna tato témata vytvářejí a udržují kontrolu nad naší myslí a tomu se bude David též detailně věnovat, protože je to základním kamenem k ovládání lidí po celém světě. Velkou úlohu v tom pochopitelně sehrávají manipulující mainstreamová média typu CNN, FOX, BBC nebo třeba naše ČT.

Velmi zásadním tématem v jeho výkladech je tzv. Obrat: Problém-Reakce-Řešení. Velké události nejsou náhodné, ale dlouhodobě a pečlivě plánované. Vládnoucí elita nebo vlivný jednotlivec připraví problém, na který se pomocí médií připraví reakce. Vládnoucí elita si předem naplánuje směr, kam chce, aby se svět ubíral a připraví následné řešení. To pak má za následek opět větší konflikt, strach nebo zvýšení bezpečnostních opatření. Příkladem jsou kauzy 9/11 nebo tzv. teroristické útoky na veřejných místech.

Jaký je David Icke při osobním setkání?

David byl při mém prvním setkání velice kamarádský. Rád dělá vtípky, které rozvolní mnohdy obtížné otázky, na které se lidé ptají. Lidé už často mají určité povědomí o temných silách, které stojí za utrpením v dnešním světě a tato témata mohou vyvolat různá nedorozumění a obavy. Během času, který jsem s ním strávil, jsem cítil, že toho má na zádech opravdu hodně. David má velkou ochranu a nevšední dar vypořádat se při konfliktních konverzacích s dotyčným útočníkem. Celkově je David velmi příjemný člověk.

Čemu dalšímu se David Icke věnuje kromě psaní knih a přednášení?

David Icke je prakticky stále zaneprázdněn monitorováním událostí ve světě, nebo cestováním za zajímavými zdroji informací. Téměř každý rok vydává novou knihu, která má přes 500 stran. Přes své kontakty po celém světě shromažďuje poznatky z odborných pracovišť, spřátelených organizací, alternativních internetových deníků, ale i od očitých svědků, které vnáší do svých knih. David jde neustále s dobou a své teorie dále utváří. Proto jeho knihy obsahují staré, ale i nové znalosti, které ve velké míře potvrzují to, co hlásal již před 20 lety. Má rád veřejné vystupování a neodmítne skoro žádnou pozvánku do rádia, pořadu či skype interiew.

Vstupenky a další informace na www.davidickeinfo.cz.

Autor: Jan Korál

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…