Zoo Děčín: Zkraťte si čekání na Ježíška návštěvou zoo zdarma

19.12.2022 8:24 | Tisková zpráva

Dárek v podobě volného vstupu přichystala naše zoo pro své návštěvníky na Štědrý den. Jde o již tradiční akci, kterou děkujeme za přízeň návštěvníkům v uplynulém roce.

Zoo Děčín: Zkraťte si čekání na Ježíška návštěvou zoo zdarma
Foto: Zoo Děčín
Popisek: Zoo Děčín

Zoologická zahrada bude v tento den otevřena od 8 do 16 hodin, Expozice Rajské ostrovy bude ale po celý den uzavřena. „Stalo se už tradicí, že návštěvníci v tento sváteční den nosí nejrůznější dobroty zvířatům. Nejvhodnější je suché pečivo, zelenina, ovoce, zrní, oříšky, piškoty, ale případně i psí nebo kočičí konzervy. Připomínáme, že donesené dobroty nemohou lidé nadělit přímo zvířatům, ale musí je odložit do dřevěných jeslí poblíž pokladny. Ošetřovatelé toto krmení mezi zvířata později spravedlivě rozdělí,“ upozornila mluvčí zoo Alena Houšková. Stejnou výhodu v podobě vstupu zdarma nabídne zoologická zahrada i na Nový rok 1. 1. 2023. Zoo připomíná, že vstup se psy je do areálu zahrady zakázán, na místě bude po oba dny přítomen zaměstnanec, který bude dodržování tohoto pravidla kontrolovat.     

Příchozí si mohou po celý advent užít vánočně nasvícenou zoo s několika vánočními stromy a betlémem, jehož součástí je nově i schránka na dopisy pro Ježíška, kam mohou děti až do Štědrého dne nosit svá tajná přání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…