Zoo Jihlava: Prázdniny končí u nás již tuto neděli

26.08.2022 16:22 | Tisková zpráva

Skvělým tipem pro poslední prázdninový víkend bude zcela určitě návštěva Zoo Jihlava. V sobotu se můžete přihlásit na Letní večerní prohlídky s průvodcem a v neděli se těšit na bohatý program ke konci prázdnin se spoustou aktivit, her a soutěží. Stále budou probíhat i komentovaná krmení a letové ukázky dravců a sov.

Zoo Jihlava: Prázdniny končí u nás již tuto neděli
Foto: zoojihlava.cz
Popisek: ZOO Jihlava

V neděli 28. srpna od 10 do 16 hodin vás zveme do jihlavské zoo na akci „Prázdniny končí v zoo“. V africké vesnici Matongo máme pro rodiny s dětmi připravený speciální zoologický kvíz v časech 11:30, 13:30 a v 15:30. Soutěžit můžete o volné vstupenky do rodinného parku Robinson Jihlava, Muzea autíček v Přísece, o suvenýrové eurobankovky ze zoo a spoustu dalších cen. V Matongu si také můžete vyzkoušet další přírodovědné deskové a karetní hry. Chybět nebude ani Hračkolna, kde si děti mohou pohrát s dřevěnými hračkami.

Ve stáncích u jeřábů si vyzkoušíte, jaké je to být ochráncem mořských želv, nebo se zábavnou formou dozvíte něco o svém zdraví od VZP. Ve stánku u občerstvení Katabar se děti díky hravému programu „Tonda obal na cestách“ dozví vše o třídění odpadů.

A kdo by chtěl zažít neobyčejnou večerní prohlídku po Zoo Jihlava, má možnost!

Pořád jsou ještě volná místa na večerní prohlídky po zoo s průvodcem pro rodiny s dětmi. Konat se budou v sobotu 27. srpna v časech 19:00 a 19:30, jejich délka je cca 120 minut. Letos budou zaměřené na 65 letou historii zoo a děti i dospělí se mohou těšit na spoustu hravých a zábavných aktivit. Vstupenky na akci je nutné koupit předem prostřednictvím e-shopu Zoo Jihlava, kde se také dozvíte o obsazení akce v konkrétních časech. Cena je 300Kč za dospělého a 200Kč za dítě od 3 do 15 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…