Zoo Liberec láká návštěvníky na každodenní komentované prohlídky

01.07.2021 20:29

Se začátkem letních prázdnin liberecká zoo opět zahájila pravidelné komentované prohlídky pro veřejnost. Ty budou probíhat každý den, vždy v 10:00 a 14:00. Prohlídka pod vedením zkušeného lektora potrvá nejméně 1,5 hodiny a účastníci se dozví mnoho informací ze života chovaných zvířat i samotné zoo.

Zoo Liberec láká návštěvníky na každodenní komentované prohlídky
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

Celý červenec a srpen, od pondělí do neděle, mohou návštěvníci zoo za příplatek 60 Kč na osobu k základní vstupence využít služby odborného průvodce. Komentované prohlídky budou v liberecké zoo probíhat denně včetně svátků a víkendů, vždy v 10 a ve 14 hodin. Kapacita prohlídky je omezena na 10 osob, a proto je potřeba si daný den a hodinu předem rezervovat na webových stránkách zahrady (ZDE). Sraz s průvodci je vždy v daný čas na prostranství za hlavním vstupem do zoo.

„Tuto letní iniciativu jsme si vyzkoušeli již minulý rok, kdy jsme získali mnoho kladných ohlasů. Díky velkému zájmu veřejnosti jsme se proto rozhodli službu zopakovat a dokonce ji rozšířit i o svátky a víkendy. Věříme, že i letos budou účastníci spokojeni a odnesou si od nás mnoho zážitků a nových zajímavých informací,“ dodává vedoucí vzdělávacího střediska SEV DIVIZNA Aleš Kočí.

Akce je vhodná pro všechny dospělé zájemce a děti od šesti let. Délka prohlídkové trasy měří necelé dva kilometry a návštěvníci na ní mohou pozorovat na 170 vzácných a ohrožených druhů zvířat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…