mBank slaví 7. narozeniny a rozdává peníze

04.11.2014 18:40

Největší internetová banka v České republice, která má nyní již více než 500 000 zákazníků, odměňuje při příležitosti sedmých narozenin jak věrné, tak i nové klienty. Za doporučení bezplatného účtu mKonto přátelům a známým mohou získat až 3 500 Kč.

mBank slaví 7. narozeniny a rozdává peníze
Foto: mBank
Popisek: mBank

mBank oslavuje sedmý rok svého úspěšného působení na českém trhu, a jako dárek pro své klienty připravila oblíbenou akci, během které mohou získat 700 Kč za doporučení nového zákazníka. I ten získá odměnu, a to 500 Kč.

Podmínky na získání odměny se oproti minulým rokům výrazně zjednodušily. Stačí, když nově doporučená osoba při založení mKonta zadá identifikační číslo již existujícího zákazníka. Takto je možné doporučit založení a užívání běžného bezplatného účtu mKonto až pěti osobám, což představuje odměnu ve výši 3 500 Kč.

„Akce Přiveď nového klienta měla velký úspěch už v minulosti, a proto jsme se ji při příležitosti sedmých narozenin rozhodli zopakovat. Věříme, že tak dáme podnět hlavně zákazníkům tradičních bank, kteří o přechodu k mBank a založení účtu již delší dobu přemýšlejí. Chceme ukázat, že za běžný účet klient nemusí jen platit, ale mohou díky němu také něco získat“, vysvětluje Pawel Kucharski, výkonný ředitel pro obchod, marketing a produkt mBank pro Českou republiku a Slovensko.

Akce je časově omezená do konce listopadu, nebo do dosáhnutí 20 000 nových zákazníků.

mBank je inovátorem v oblasti internetového bankovnictví v České republice. V únoru 2014 zavedla pro svých 500 000 zákazníků revoluční internetové bankovnictví s mnoha novými funkcemi.  Mezi produkty mBank patří kromě osobních a spořicích účtů také kreditní karty, spotřebitelské půjčky a hypoteční úvěry. mBank v České republice působí jako organizační složka polské mBank S.A., která je členem skupiny Commerzbank.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…