AutoCont nejlepším prodejcem produktů Kerio v roce 2012

23.01.2013 9:19

Společnost AutoCont CZ získala ocenění za nejlepšího prodejce produktů Kerio v kategorii The Best Kerio Reseller 2012 pro český trh, na Slovensku se tímto titulem pyšní AutoCont SK. Slaví tedy hned dvojité vítězství.

AutoCont nejlepším prodejcem produktů Kerio v roce 2012
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

Společnost Kerio Technologies s.r.o, přední poskytovatel světově uznávaných řešení pro komunikaci a síťovou bezpečnost, již tradičně vyhlásila nejlepší prodejce roku 2012 z řad svých certifikovaných partnerů. Ocenění byla udělena resellerům z České republiky a Slovenska ve dvou kategoriích – The Best Kerio Reseller 2012 a Skokan roku 2012. První titul náleží firmám s největším obratem, do druhé kategorie patří prodejci s největším procentuálním nárůstem v tržbách za období posledních 12 měsíců.

Vítězství v kategorie Best Kerio Reseller 2012 získala pro český trh společnost AutoCont CZ, pro Slovensko pak AutoCont SK.

„Produkty Kerio svou jednoduchostí a vysokou kvalitou patří již dlouhodobě do portfolia nabízených produktů společnosti AutoCont. Toto ocenění je především známkou pro naše obchodní a technické specialisty, kteří s vysokou profesionalitou a obchodní i technickou znalostí nabízí a implementují produkty Kerio našim zákazníkům,“ uvádí Milan Jandora, produkt a partner manager pro oblast bezpečnosti a managementu v IT.

Obchodní kanál Kerio v České republice a na Slovensku patří k nejvyspělejším v rámci celosvětové partnerské sítě Kerio. V České republice má společnost Kerio Technologies 57 certifikovaných partnerů a na Slovensku 21 certifikovaných partnerů.

AutoCont CZ a.s.

AutoCont CZ je českou soukromou společností, která v oblasti dodávek zboží, služeb a řešení na poli informačních a komunikačních technologií úspěšně působí od roku 1990.

K rychlému rozvoji v prvních deseti letech přispěla výroba vlastní značky osobních počítačů a systematické budování rozsáhlé obchodní a servisní sítě. V druhém desetiletí své existence se AutoCont CZ zaměřil na poskytování komplexních IT řešení a služeb pro firemní klientelu a státní správu, čímž se postupně propracoval mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti rozsáhlých a složitých ICT projektů.

Systematické a dlouhodobé budování odborných schopností, pečlivé sledování potřeb zákazníků a v neposlední řadě i promyšlená vnitřní organizace firmy – to vše přispělo k tomu, že je AutoCont CZ v současné době největším a nejvýznamnější českým dodavatelem informačních a komunikačních technologií.

AutoCont CZ je součástí AutoCont Holdingu, do kterého dále patří například slovenská ICT společnost AutoCont SK nebo největší dodavatel CAD řešení Autodesk v České republice  firma CAD Studio.

Kerio Technologies

Společnost Kerio Technologies se zabývá vývojem softwarových produktů pro komunikaci, spolupráci a síťovou bezpečnost pro malé a středně velké sítě již od roku 1997. Společnost má centrálu v kalifornském San Jose a pobočky v New Yorku, České republice, Německu, Velké Británii, Rusku a Austrálii.

Kerio Technologies je členem CalConnect, konsorcia pro kalendářové a plánovací aplikace, předním členem Mac Developer Program a Microsoft Gold Certified Partner. Společnost má přes 5.000 obchodních partnerů, kteří pečují o více než 50.000 zákazníků ve 108 zemích světa. Technologickými partnery jsou Sophos, zvelo, VMware, Parallels a Notify Technology Corporation. Bližší informace naleznete na stránkách www.kerio.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …