DPP zve na Velikonoční odpoledne ve Stromovce

25.03.2013 12:41

Český rozhlas Regina, Dopravní podnik hl. m. Prahy a Městská část Praha 7 společně se Šlechtovkou zvou všechny občany na tradiční zábavné odpoledne spojené se svátky jara do Stromovky. Akce proběhne ve čtvrtek 28. března od 14 hodin před Šlechtovou restaurací a bohatý program potrvá přibližně do 21 hodin.

DPP zve na Velikonoční odpoledne ve Stromovce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Centrální dispečink městské dopravy

Pro všechny návštěvníky bez rozdílu věku zde bude připravená tradiční soutěž Českého rozhlasu Regina „Výherní velikonoční vejce“. Součástí tohoto tradičního odpoledne je také bohatý hudební program. V letošním roce nabídne například swingovou kapelu Viva Trio a rockové kapely Excite a Tritonus Priest. Nejmenší se mohou těšit na vystoupení klauna Mirečka.

„Chybět nebude ani první filmové promítání v tomto roce pod širým nebem. Od 19 hodin nabídne Kinobus Dopravního podniku hl. m. Prahy jednu z nejúspěšnějších českých filmových komedií loňského roku Okresní přebor – poslední zápas Pepíka Hnátka,“ uvedl Petr Malík, vedoucí oddělení Marketing.

Předvelikonoční odpoledne je realizováno pod záštitou starosty Městské části Praha 7 Marka Ječménka a také za finanční podpory MČ Praha 7.
 
Přímé živé vstupy z celého odpoledne si můžete poslechnout i ve vysílání Reginy 92,6 FM.
 
Do soutěže „Výherní velikonoční vejce“ byly poskytnuty atraktivní ceny: letecký zájezd od CK Via Mare na jeden z řeckých ostrovů pro dvě osoby, zájezd pro dvě osoby od CK Ideal Tour do Paříže, spotřební elektronika, knihy, CD a hračky pro děti. Soutěž „Výherní velikonoční vejce“ obdaruje každého účastníka minimálně čokoládovým velikonočním vajíčkem. Z tisícovky čokoládových vajíček je 100 výherních. 
 
Doprovodný program
14:00 -14:45      Viva Trio (swing)
15:00 -15:45      Klaun Mireček
16:00 -16:45      Excite (rock)
17:00 -17:45     Tritonus Priest (progressive rock) 
19:00                 Okresní přebor – poslední zápas Pepíka Hnátka – promítání Kinobusu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …