,,A jsme v pr...i všichni.” Topolánek diriguje Piráty

30.08.2021 7:11 | Ze sítí

Expremiér Mirek Topolánek se s tím nepáral. Sociální demokraty poslal „do prd*le“ a koalici pirátů se Starosty dal jednu důležitou radu, která se týkala Prahy.

,,A jsme v pr...i všichni.” Topolánek diriguje Piráty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

Předvolební kampaň běží na plné obrátky. Sleduje ji i expremiér Mirek Topolánek a jako politický matador dal na Twitteru jednu radu koalici pirátů a Starostů.

„Upřímně myšlená, nevyžádaná, předvolební rada pro Pir/Stan. Proboha, zrušte do října všechny dopravní uzavírky v Praze (pak to doděláte), nebo tam nezískáte ani mandát a jsme v pr...i tak nějak všichni. Před volbami se nekope, před volbami se slavnostně otevírá....,“ připomněl pirátům a Starostům Topolánek.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády
 

Mirek Topolánek promlouvá

Touhle starou známou pravdou se řídila i ministryně financí za ANO Alena Schillerová, která nedávno s velkou slávou vítala děti u venkovního bazénu hotelu Thermal, i když je kolem tohoto bazénu třeba udělat ještě spoustu práce.

Jeden z lídrů koalice Spolu, to jest koalice ODS, lidovců a TOP 09, Marian Jurečka (KDU-ČSL) to pak Aleně Schillerové, obrazně řečeno, omlátil o hlavu.

Ale zatímco pirátům a Starostům dal Topolánek radu zdarma, protože pravděpodobně počítá, že by po volbách mohla vzniknout vláda koalice Spolu spojená se Starosty a piráty, se sociálními demokraty se nepáral.

„Bylo mně strany minulosti - ČSSD - tak trochu líto. Asi nostalgie starých válečníků. Jsou ale tak zoufalí, že si pobyt mimo Sněmovnu zaslouží. Největší dluhy, největší zdražování, největší neschopnost. Ať už jdou konečně do prd*le,“ nešetřil Jana Hamáčka, Janu Maláčovou a jejich další kolegy Topolánek.

Mirek Topolánek promlouvá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…