Babiš z daleké ciziny napadl Miloše Zemana

05.11.2013 13:08

Lídr hnutí ANO Andrej Babiš zavítal do Spojených arabských emirátů, kde mimo jiné mluvil s českými podnikateli. A dozvěděl se, že mají hrůzu z prezidenta Miloše Zemana. Padla zásadní otázka pro české diplomaty.

 Babiš z daleké ciziny napadl Miloše Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí ANO Andrej Babiš

„Čeští podnikatelé v Emirátech trnou hrůzou, co prezident zas řekne na adresu arabského světa, aby nepřišli o byznys,“ píše miliardář na Twitteru.

Poukazuje také na to, že v Emirátech je na každém kroku vidět velké množství peněz, a klade si otázku: Proč nejsou investovány v Česku? Jejich peníze končí často v Srbsku a ne v naší zemi. Proč tomu tak je? A proč my máme vízovou povinnost, ptá se lídr ANO. Na sociální síti Facebook na sebe pak prozradil, že navštívil závod Formule 1 v Abú Dhabí.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …