„Bla, bla, bla, bla, bla!“ Babiš natočil nové VIDEO

19.09.2017 16:40

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš zřejmě není spokojen s mírou podpory, jaké se mu dostává u voličů. Se svým týmem proto vymyslel poněkud zvláštní video, v němž znovu útočí na tzv. tradiční politiky. Raději se přesvědčte sami.

„Bla, bla, bla, bla, bla!“ Babiš natočil nové VIDEO
Foto: Oldřich Szaban
Popisek: Za dobré vysvědčení dostali žáci zmrzlinu od Andreje Babiše

Andrej Babiš ukázal, že spolu se svým týmem umí oslovovat voliče. Na řadu lidí působí přátelsky. Fotí se s dětmi, se zvířaty a na stáncích, kde podepisuje svou knihu. Zřejmě však nechce zůstat jen u fotografií. Na sociální síti Twitter totiž zveřejnil video, kde diváky uvítá poněkud bizarní postavička „tradičního politika“ v obleku, ovšem bez hlavy. Místo hlavy na krku sedí mračící se smajlík, který neustále opakuje: „Bla, bla bla bla, bla bla bla bla bla,“ a rozhazuje při tom rukama.

Po chvilce přichází na scénu šéf hnutí ANO Andrej Babiš. „Vy mu rozumíte? Já ani slovo. Blábolení jsme od tradičních politiků slyšeli spoustu. Nic jinýho totiž neumí,“ sděluje šéf hnutí ANO důvěrně. Posléze voliče přesvědčuje, že proti politickým blábolům nikdy nepřestane bojovat. Bez voličů to ale nepůjde.

Z pozadí se náhle vynoří hlas místopředsedy hnutí a ministra obrany Martina Stropnického. „Změny dotáhneme. Teď, nebo nikdy. Ano, bude líp,“ ujišťuje voliče.

reklama

autor: mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…