„Generál nevěří v mír. Volte mír. Volte Babiše.“ Nový billboard. A už je zle

19.01.2023 12:54 | Ze sítí

Kampaň Andreje Babiše přišla s novými billboardy, kde už otevřeně obviňuje Petra Pavla z podpory války. A na sociálních sítích je z toho samozřejmě událost

„Generál nevěří v mír. Volte mír. Volte Babiše.“ Nový billboard. A už je zle
Foto: Screen Facebook
Popisek: Kampaň Andreje Babiše

Generál nevěří v mír. Volte mír. Volte Babiše. Toto hlásá nový billboard, kterými kampaň předsedy ANO oblepila republiku.

Podle informací ParlamentníchListů.cz se skutečně jedná o oficiální billboardy předvolební kampaně Andreje Babiše.

Doplněna je drobným písmem uvedeným zdrojem, odkud generálova slova nedůvěry v mír pocházejí. Měl je říci v prezidentské superdebatě na České televizi 8. ledna.

Slova, že nevěří v trvalý mír, ale Petr Pavel v předvolební kampani vyslovoval opakovaně. Například i ve středu v debatě u Kateřiny Perknerové na webu Deník.cz.

S protikandidátem Andrejem Babišem se tam pohádali, zda je správné mluvit o válce.

„Já nesouhlasím s panem Pavlem, že trvalý mír je iluze. My tu máme mír od druhé světové války. A já tu chci mít mír dál,“ vysvětloval Andrej Babiš, že jeho billboardy nebyly o urážení protikandidáta, ale o pozitivní výzvě.

„Kdo tu mluví o válce? Fiala, Černochová. Takže já nestraším,“ uzavřel Babiš.

„To, co řekl pan Babiš, je iluze. Historie lidí je historie konfliktů,“ vyjádřil svůj pohled na věc generál Pavel. Konflikty jsou podle něj neustále, zmínil třeba válku na Balkáně, které se osobně účastnil. „Trvalý mír je opravdu iluze."

„A k tomu tu máme organizace, jako je NATO, organizace kolektivní obrany,“ navázal výklad.

„Je třeba říkat lidem pravdu, ne že žijeme v růžovém světě," uzavřel svůj pohled na věc Petr Pavel.

Nyní na jeho postoj k válce upozorňují Babišovy billboardy. Navazují na první sérii billboardů, které se objevily hned po prvním kole a Babiš na nich sliboval: „Nezavleču Česko do války. Jsem diplomat, ne voják“.

Inovace předvolebního marketingu rozčílila Džamilu Stehlíkovou, psychiatričku, která figurovala v kauze Babišova syna, jemuž vydala papír, že netrpí schizofrenií.

Babišův slogan nyní Stehlíková inovativně rozšířila: „Generál nevěří v mír s Moskvou. Volte mír. Volte Babiše. Volte Putina,“ napsala na svůj Twitter.

 

 

Babiš je podle Stehlíkové po Zemanovi další ruský kolaborant. „Ruského kolaboranta na Hradě nechceme,“ uzavřela.

Vydíračům a teroristům se neustupuje. Škoda že toho hajzla Babiše nezavřeli,“ připsala v dalším tweetu.

 

 

Novinář Filip Horký k tomu napsal, že Andrej Babiš je komunistický kandidát. A komunisté popravili Miladu Horákovou a 247 mužů.

Ústa si na prezidentského kandidáta otevřel i „kavárník“ Lukáš Valenta, nejvýraznější twitterový sympatizant Danuše Nerudové, který nyní v souladu s jejím doporučením podporuje Petra Pavla.

Obrátil se na něj s tykáním. „Andreji, mafiáne, co je zase tohle? Tak ty nepřestaneš, jo?“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pro profesionálního vojáka je mír děsivá představa., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseApep , 19.01.2023 13:15:55
Asi jako pro zemědělce představa, že by už nikdy nepršelo.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…