„Jste naprostý zoufalec a ubožák!“ Cyril Svoboda to drsně schytal od Zdechovského

20.06.2020 21:45

Europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) si nenechal líbit slova bývalého ministra zahraničních věcí a stranického kolegy Cyrila Svobody, jež včera pronesl v ČT24.

„Jste naprostý zoufalec a ubožák!“ Cyril Svoboda to drsně schytal od Zdechovského
Foto: Archiv TZ
Popisek: Tomáš Zdechovský, poslanec Evropského parlamentu za KDU-ČSL

„Moje manželka Cyrilu Svobodovi vzkazuje: Jste naprostý zoufalec a ubožák! Dále odmítáme s rodinou tyto výroky s ohledem na bezpečnost našich dětí komentovat. Je to pod naší úroveň," napsal europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) na svém twitteru. Sdílel přitom výrok Františka Lutonského. 

Moje manželka Cyrilu Svobodovi vzkazuje: Jste naprostý zoufalec a ubožák!

Dále odmítáme s rodinou tyto výroky s ohledem na bezpečnost našich dětí komentovat. Je to pod naší úroveň. pic.twitter.com/4f9LCsSobd

— Tomáš Zdechovský (@TomasZdechovsky) June 20, 2020

„Poradce premiéra Cyril Svoboda v ČT24 o svém spolustraníkovi Tomáši Zdechovském: ‚Pan Zdechovský je jistě rád, že reakce premiéra byla takto ostrá (AB jej nazval vlastizrádcem) a že má policejní ochranu, protože se o něm více mluví‘,“ napsal totiž včera Lutonský ke slovům poradce premiéra Cyrila Svobody. 

Poradce premiéra Cyril Svoboda v ČT24 o svém spolustraníkovi Tomáši Zdechovském: “Pan Zdechovský je jistě rád, že reakce premiéra byla takto ostrá (AB jej nazval vlastizrádcem) a že má policejní ochranu, protože se o něm více mluví.”

— František Lutonský (@FLutonsky) June 20, 2020

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …