„Kun*a netleská.“ Známý umělec se baví Zemanovou zlomeninou

26.08.2020 16:53

Známý a úspěšný umělec a recesista Tomáš Břínek, vystupující pod značkou TMBK, na Facebooku opět zazářil. Sdílel totiž několik koláží odkazujících na zdravotní stav prezidenta Zemana, konkrétně na jeho zlomenou ruku. Břínek je známý svými kolážemi, které si nemilosrdně utahují z čelních politických představitelů. V září dokonce chystá výstavu svých děl v pražském hotelu Pyramida a vybral na ni už teď přes milion korun od svých podporovatelů na Hithit.com.

„Kun*a netleská.“ Známý umělec se baví Zemanovou zlomeninou
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Nejnovější obrázek reaguje na zprávu, že má prezident Zeman po operaci v ruce titanový hřeb. Zeman je zde vyobrazen jako známý superhrdina Wolverine z filmové série X-men.

Na další je zase prezident zobrazen jako protagonista filmu Občanský průkaz, který žádá po svém kamarádovi, aby mu zlomil ruku a on nemusel jít na vojnu. Zeman zde žádá o totéž hradního mluvčího Ovčáčka, protože se mu prý nechce chodit mezi občany.

Na dalším výtvoru se TMBK jistě vyřádil. Vyobrazil zde prezidenta s rentgenem jeho zlomeniny, která je ale ve tvaru dámského přirození. Břínek zde jistě naráží na prezidentovy nechvalně proslulé výroky v Českém rozhlase. Pamatujete: „K*nda sem, k*nda tam.“

K dalšímu kousku snad ani není co dodat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…