„Mají z nás p*del, Rusáci“. Pavel Novotný smutní, že nejdete do ulic

20.04.2021 14:44 | Ze sítí

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný se od sobotního oznámení kauzy Vrbětice činí. Vyvěsil na radnici vlajku NATO, zprovoznil „válečnou“ multikáru a chrlí komentáře na twitter. A je mu líto, že lid nevyráží do ulic demonstrovat proti vládě, která se evidentně válčit s Moskvou nechystá.

„Mají z nás p*del, Rusáci“. Pavel Novotný smutní, že nejdete do ulic
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Starosta vozil věnce na obecní multikáře, s níž kdysi přijel i k ruskému velvyslanectví

Anketa

Pokud by se potvrdilo, že sklad ve Vrběticích vyhodili do vzduchu Rusové, byl by to pro vás akt státního terorismu?

9%
88%
hlasovalo: 19121 lidí

Na radnici městské části Praha-Řeporyje zavlál vedle české vlajky prapor NATO. Stalo se tak z příkazu starosty Pavla Novotného. „Vzhledem k situaci jsem právě nařídil, ať vedoucí techniků Standa svěsí Tibet a vyvěsí vlajku NATO. Naše městská část tak činí vždy, když je dusno s Rusáky,“ informoval starosta na twitteru.

Pak se vysmál Jarkovi Nohavicovi, jestli bude nová písnička, když „tvůj kamarád tu posílá vrahy“ a sepsal obsáhlejší stanovisko: „Pokud nepřijde RÁZNÁ reakce na ruskou reakci, tak jsme normálně za vomastky a pro srandu Rusákům. To není pocit. To je realita.“ Ráznou reakcí je míněno, že „ten barák, kde je ambasáda, bychom měli vrátit židům“.

Pak starosta uspořádal projížďku s řeporyjskou multikárou, kterou proslavil, když s ní vezl vyhlášení války Rusku na ambasádu do Bubenče. Nyní se s vozítkem opět vydal před ruskou ambasádu, tentokrát demonstrovat.

 

 

V úterý pak vydal další svérázné stanovisko k česko-ruským vztahům: „Strašně se s tím camráme. Je vidět z rychlíku, že Babiš nemá v úmyslu dál rázně jednat. Hamáček, obávám se, akorát vymýšlí, jak to zase ukormidlovat a nejšťastnější je Faltýnek, respektive jeho diář. Lid by měl jít do ulic,“ nabádá Novotný.

Jenže se obává, že lid nic takového neudělá. „Mají z nás prdel. Rusáci i Babiš,“ zakončil analýzu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: jav

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…