„Mstí se, že očkování selhalo.“ Zpřísnění: Vrazi, řekl lékař

18.11.2021 7:51 | Ze sítí

Není asi žádným překvapením, že bavorský model, který dosluhující vláda oznámila jako odpověď na rekordní čísla pozitivně testovaných, nevyhovuje imunologovi Jiřímu Šinkorovi. Nazývá ho apartheidem. Vláda podle něj nechce přiznat, že naslibovala u očkování něco, co nemůže splnit, a tak se mstí těm, kdo ho nepodstoupili. A bavorský model povede k nekontrolovanému šíření nemoci, tvrdí imunolog, což ale na druhou stranu prý povede k tomu, že promoření bude rychlé. Řekl též, že očkovaní, kteří uvěřili vládě a výrobcům vakcín a chovají se jako bezinfekční, jsou „vrazi“.

„Mstí se, že očkování selhalo.“ Zpřísnění: Vrazi, řekl lékař
Foto: Hans Štembera
Popisek: Představení očkovacího autobusu hlavního města Prahy před budovou magistrátu

Včerejší oznámení zavedení takzvaného bavorského modelu velice rozezlilo imunologa Jiřího Šinkoru. Jednak včera upozornil, že epidemie koronaviru rozhodně není výlučně českou záležitostí. „Je to všude a bude to všude. Kvůli tomu nemusíme šílet a krmit firmy vyrábějící PCR soupravy. Jediné, co je zajímavé, je, že k nám ta vlna přišla tak pozdě. Bulhaři a Rumuni si tím už prošli, teď klesají. Němci se svým Kochovým institutem, vysokou proočkovaností, disciplínou a veškerou marnou snahou měli včera taky rekord,“ upozornil.

A dodal, že ačkoliv počty detekované pozitivity na koronavirus trhají rekordy, počet úmrtí je stále nízký. „To málo se skládá z velmi starých a hodně nemocných lidí, očkovaných i neočkovaných,“ řekl. „Vyděšení starci a ti, kterým nezáleží na budoucnosti téhle země, poděšení MeSESáci a další naprosto ignorují fakt, že v nemocnicích je mnohem méně lidí, než loni a skutečnost, že většina z nás je už promořená. A zase skučej, že chtějí lockdown. Z dětí uděláme analfabety a asociály, zikvidujeme, co ještě zbylo ve službách a nakonec zjistíme, že jsme kvůli dvaceti tisícům seniorů, kteří hrají ruletu, obětovali zemi pro 10 milionů lidí,“ posteskl si Šinkora s tím, že Číně se povedlo západní civilizaci zlikvidovat rýmovým virem.

Anketa

Jste pro zavedení povinného očkování proti covidu-19?

80%
hlasovalo: 67626 lidí

Bavorský model nazval očkovacím apartheidem a poznamenal, že ho vláda zavedla právě v Den boje za svobodu a demokracii. „Zcela v rozporu s očividnou skutečností, že očkovaní a v menší míře i lidé po prodělané infekci, se mohou koronavirem SARS-CoV-2 nakazit a nemoc přenášet, rozhodla se uplatnit přísné restrikce na neočkované, a to i ty, kteří nemoc či infekci prodělali, jen od prodělání uteklo více než 180 dní, což je číslo vycucané z prstu a nemá žádné imunologické ani epidemiologické oprávnění. Zároveň lidé 180 dní po očkování se považují za bezinfekční, i když jich významná část již virus chytila, mnozí z toho skončili v nemocnicích a na JIP a někteří v krematoriu. Jinými slovy vakcíny po půl roce už často nefungují – to prokázáno je,“ říká imunolog.

Podle něho tak vláda popřela všechny dosavadní postupy prevence šíření koronaviru. „Žádám veškeré peníze za testování zpět,“ dodává. Testování je podle něho nyní zcela zbytečné. Neočkovaní jím nic nezískají a očkovaní ho nepodstupují. A díky tomu se dle Šinkory bude koronavir nekontrolovatelně šířit.

„Namísto toho, aby přiznali, že očkování svým příjemcům neposkytuje to, co bylo slibováno a že očkovaná populace se změnila v nekontrolované šiřitele infekce, mstí se za selhání očkovacího programu na těch, kteří se ho nezúčastnili. Namísto toho, abychom nechali zemřít ty, kteří se pro to dobrovolně rozhodli, necháváme ničit základní principy svobodné společnosti, a to způsobem, který je nebezpečný a blbý,“ shledává Jiří Šinkora. Nicméně dodává, že pokud se jedná o skrytou snahu o nejrychlejší divoké promoření, tak je naopak namístě obdiv.

„Jediné, co mě ale opravdu těší, je, že se sice budeme řídit nablblým přístupem Bavorska, ale nebyl použit ještě debilnější přístup jižní diktatury nesoucí jméno Rakousko. A jak píšu výše – rychle se promoříme a konečně bude po všem,“ očekává imunolog.

Vyjádřil se ještě k šíření nemoci očkovanými: „Očkovaní, kteří uvěřili firmám a vládě, že jsou bezinfekční a chovají se, jakoby epidemie nezabíjela seniory, jsou nevědomí zabíjáčtí trojští koně epidemie. Ti, kteří o své potenciální infekčnosti vědí a chovají se neopatrně jsou vědomí vrazi epidemie. Z tohoto už neustoupím.“

A také k promořování. Podle Šinkory je bavorský model ideální, pokud chce někdo promořit společnost a přitom mít alibi, protože rakouský je „příliš do očí bijící apartheid“.

Krátce okomentoval i ministra zdravotnictví Vojtěcha, který přechod na bavorský model zdůvodňoval: „Takže čerstvý PCR test je méně spolehlivý než očkování. Nezlobte se, Vojtěch je kretén.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…