,,Nasávání" ve sněmovně: Začaly pršet důkazy. Kalouskovci a babišovci se předhánějí

28.05.2015 10:02

Šarvátka mezi TOP 09 a hnutím ANO stran údajné opilosti místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska ve Sněmovně při jednání o daňové podpoře biopaliv, která dle opozice představuje tunel ve prospěch ministra financí Andreje Babiše, měla dohru na sociální síti Facebook.

,,Nasávání" ve sněmovně: Začaly pršet důkazy. Kalouskovci a babišovci se předhánějí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš a Miroslav Kalousek před začátkem pořadu OVM

Manažer kampaní TOP 09 Jaroslav Poláček v reakci na tvrzení předsedy hnutí ANO Andreje Babiše, že byl Miroslav Kalousek ve Sněmovně opilý, zveřejnil fotografii z kuchyňky poslanců ANO, na které bylo vidět spoustu prázdných lahví od tvrdého alkoholu. Poláček tvrdí, že fotografie byla pořízena letos v dubnu v prvním patře Šternberského paláce, kde se údajně nachází kuchyňka využívaná poslaneckým klubem hnutí ANO.

Hnutí ANO kontrovalo fotografiemi, které mají dokázat, že se jedná o podvrh.

„TOP09 už měla plné zuby toho, že upozorňujeme na to, že má její faktický předseda problémy s alkoholem, a vyrazila do protiútoku. Do Blesku poslala fotku, na které je údajně kuchyňka ANO plná alkoholu. Jde o podvrh, nejsou to naše skříňky (ty jsou na fotce vprostřed a vpravo). Vypadá to, že z nedostatku materiálu museli vyfotit svoji vlastní či dokonce soukromý kabinet pana Kalouska,“ stojí na facebookových stránkách hnutí ANO.

Poláček však trvá na svém. Rozdílná podoba kuchyňky hnutí ANO je dána rekonstrukcí, kterou prý místnost prošla. „Tento prostor prošel rekonstrukcí, což nic nemění na tom faktu, že se před rekonstrukcí dost nadřel s prázdnými lahvemi od alkoholu,“ rýpl si Poláček do hnutí ANO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…