„Pane Babiš, stát na mě sere a je mi z toho na blití. Hovada,“ stěžoval si občan. A předseda vlády mu natočil VIDEO

07.08.2018 12:54

Andrej Babiš chce být přístupný obyčejným lidem. Zřejmě proto zřídil aplikaci Pojď do mě. Lidé mu mají posílat videovzkazy, na které bude odpovídat. Jeden z nich mu poslal i Petr Hrachovina, který je znechucen chováním státu a jeho činitelů.

„Pane Babiš, stát na mě sere a je mi z toho na blití. Hovada,“ stěžoval si občan. A předseda vlády mu natočil VIDEO
Foto: Repro Youtube
Popisek: Andrej Babiš odpovídá v aplikaci Pojď do mě

Takto je aplikace popsána na Google Play, kde je možné ji stáhnout.

“Ahoj lidi, možná mě znáte, jmenuji se Andrej Babiš a tohle je moje první mobilní aplikace. Umí jednu skvělou věc, můžete mi nechat videovzkaz. Je to tak jednoduché, že jsem to zvládnul i já. Na ty nejlepší – a samozřejmě i na ty nejhorší – odpovím. Hlavně když se bude jednat o věci, které jsem neřekl už tisíckrát do všech médií, ale samozřejmě rád zopakuju i ty, když se mě na ně zeptáte nějakým zábavným způsobem.

Anketa

Jste zatím spokojeni s prací 2. vlády Andreje Babiše? (hlasování od 7.8.2018)

hlasovalo: 10243 lidí

Aplikace je tak jednoduchá, jak jen to jde, takže není jen pro mladé lidi. Naopak, budu rád, když mi necháte vzkaz i vy, babičky, důchodci, mámy na mateřské, ale třeba i partičky lidí, kteří sedí v hospodě a zrovna mají dobrý nápad :-).

Všechny vzkazy si pravidelně prohlídnu, tak si to, prosím, stáhněte a točte.

Dík, AB“

Svůj vzkaz mu poslal i Petr Hrachovina, který podle popisku videa „nemá lehký život“. Ve svém vzkazu premiérovi říká s velice zvláštní dikcí: „Dobrý den, pane Babiš. Jste pro mě nejlepší politik, co tam kdy byl. V posledních letech jsem živnostničil. Teď jsem těžce omarodil, a když vidím, jak stát na mě sere, tak se mi z toho dělá na blití, vyloženě na blití, to je, to je ostuda a výsměch všem poctivým lidem v této republice. Prosím vás, zatočte s něma, s hovadama. Děkuju.“

Babiš mu vzkazuje: „Zdravim vás. No to mě strašně mrzí, co jste mi vlastně řekl a nejlepší bude, když mi napíšete na mail premier@vlada.cz a napište tam heslo Pojď do mě. Já jsem premiérem krátce, byl jsem sice ve vládě, ale ten náš vliv nebyl tak zásadní a je mnoho věcí, které musíme napravovat po našich předchůdcích. Budeme se určitě snažit a pokud jste nemocný, tak stát má určitě mechanismy, aby vám pomohl. Tak mi napište, já se s vámi spojím a budeme to nějak řešit napřímo.”

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…