„Puč sa zdařilo na posledni chvilu zastavit.“ Wollner, Mitrofanov a další si střílí z údajné provokace vůči první dámě

04.11.2016 22:01

Prezident Miloš Zeman při návštěvě Moravskoslezského kraje rozpoutal další ostrý střet s Českou televizí. Zahájil ho končící hejtman Miroslav Novák (ČSSD) a prezident Zeman na myšlenku brzy již bývalého hejtmana přistoupil. Na sociálních sítích už si kvůli tomu lidé tropí žerty . S kritikou hlavy státu přišel i Marek Wollner z České televize.

„Puč sa zdařilo na posledni chvilu zastavit.“ Wollner, Mitrofanov a další si střílí z údajné provokace vůči první dámě
Foto: Jaroslav Hodík
Popisek: Marek Wollner, dramaturg a moderátor Reportérů ČT

Miroslav Novák obvinil ostravské Divadlo Petra Bezruče, že spolu s Českou televizí chystalo protest proti prezidentovi na představení Spalovač mrtvol. Tohoto představení se měla zúčastnit i první dáma Ivana Zemanová. Prezident Miloš Zeman se ke kritice České televize připojil. Se svou troškou do mlýna přišel na sociálních sítích i hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

Stranou se však nedržel ani šéfredaktor reportážní publicistiky Marek Wollner. Tropil si žerty z hejtmana, který je chytrý jak liška a na poslední chvíli zhatil puč proti první dámě. Zlá Česká televize zřejmě zase jednou dostala na frak.

„Jak hejtman Novák z Ostravy přemyšla, to už vime od volebniho klipu, kde do sebe valil pivo a klobasky a jak na plny pysk světu ukazal, že Pražaci vymyšlaju same cypoviny. Aj dneska to fajně trefil, dyž obvinil tu ‚Česku‘ (čti Bakalovu, Shapirovu) televizu, že chystala taky puč na ženu pana prezidenta v ostravskem divadle, kaj měla dojit na Spalovača mrtvol. Ti babraci televizaci si blokli na svoje jmena křesla hned za pani prezidentovu a Novák sa to domaknul, bo je chytry jak liška. Puč sa mu zdařilo na posledni chvilu zastavit. Kapeluš dule, on už ty televizni cypy zna, bo kdysik v Reportérech ČT ukazali, jak svoju ženu nechal zaměstnat ve firmě ostravskeho kmotra Dědica, obžalovaneho z korupce. Tož sa mu nedivte, že vidi všude jakesik kujne pikle – a aj pan prezident s tym Ovčáčkem mu to odsvědčili, tož to tak asi bude,“ napsal Wollner.

V odlehčeném duchu si přisadil i novinář Alexandr Mitrofanov. Během nepovedeného puče prý na divadlo měly dopadat chemtrails.

S trochou humoru však na celou kauzu hledí nejen novináři. Vyjádřil se kupříkladu také občan Jiří Cihlář. „Další spiklenecké centrum odhaleno v Opavě! Hrstka ztroskotanců a samozvanců z řad zrádné inteligence – pomýlených studentů, buržoasních profesorů, herecké šmíry a novinářské žumpy z ČT, nejprve vyvěsila na několik městských budov vlajky otrokářského státu který státem nikdy nebyl a následně se pokusila zatím nezjištěným způsobem (vyšetřovatelé na hlavních aktérech tohoto plánovaného teroristického ataku již pracují, a jak známo prakticky každý nakonec ‚zazpívá‘) zdiskreditovat manželku našeho drahého pana presidenta, moudrého, laskavého vůdce všeho lidu České republiky, slunce naše jasné, nechť svíce jeho života věčně svítí!“ rozepsal se na sociální síti Facebook.

K dovršení prý už na Hrad proudí dopisy pracujícího lidu, které žádají tvrdé potrestání těchto zločinců a zkrachovalců z ČT. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…