„Represi na ně! Majdan blbých.“ Od TOP 09 k Rajchlově Václaváku

08.03.2023 8:31 | Ze sítí

Publicista, kandidát TOP 09 do Senátu a někdejší člen Rady ČT Zdeněk Šarapatka se na svém facebookovém profilu vyjádřil k nadcházející demonstraci, jež se uskuteční 11. března na Václavském náměstí v Praze pod názvem Česko proti bídě, kterou pořádá Jindřich Rajchl. Nazval jej Majdanem blbých. Hovořil i o represích a o tom, že dialog skončil. Není však sám, kdo si do demonstrace rýpnul. Svůj příspěvek přidala i šéfka Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová.

„Represi na ně! Majdan blbých.“ Od TOP 09 k Rajchlově Václaváku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace za odvolání a demisi vlády premiéra Petra Fialy (ODS) s názvem Nenásilná revoluce - Česká republika na 1. místě

„Bývali nebo jsou v našich životech. Z milých blízkých odcizení hysterici, co pálí mosty. Z demokratů anarchisti, z pravičáků bolševici, z levičáků extrémisti. Nebo ‚cvoci‘ konspirací. Putinovy bílé myši. Pokus vyšel: virus zabral. Teď se lepí na jeho ‚děvky‘, co pořádají demonstraci. Jsou jak Lenin s revolucí, v březnu chtějí Únor,“ poznamenal Šarapatka na svém facebookovém profilu. 

„Řvou ‚pryč s vládou!‘… za to, že lepí díry v Babišově Titaniku. Že je draho… ač si na nich Babiš mastí kapsy. Že je inflace... byť ji má zkrotit Babišův milec v čele národní banky. Že jsme v EU... kde podporujeme Ukrajinu proti jejich chlebodárci. Utrhli se ze řetězu. Ministry chtějí ‚likvidovat‘, ‚umlátit lopatou‘ a ‚věšet‘. Na Parlament ‚zaútočit jako na Kapitol‘ a ‚rozervat pár vládních poslanců‘,“ pokračoval.

„Teď chystají Majdan blbých. Na tribuně s parazity: ruskými šváby a masařkou české politiky. Rajchlem s kádry z líhně Šloufa. S Hamplovou. S komunisty. I ‚nácci‘ budou. A rádi by též fosílie padlé strany: Paroubek, Škromach a Hašek ze sedliny oranžády. Bude všechno: řev, nenávist, agresivita, bůček, pivo i rádiovky,“ dodal.

„Václav Moravec se ptal premiéra, zda v případě demonstrací bude rezignovat. Přepáleno pro titulky, samozřejmě. Není proč, vláda dělá to, co musí, aby země neumřela na Babiše a české sobce, co za plné pupky tleskají i vraždám na Ukrajině. Silná vláda má náš mandát: nebát se a necouvat, i kdyby jich byla plná Letná. Konec hrátek na hodné pány, co ‚staví mosty‘, které rudá lůza s chutí boří! Budoucnost země je nejvíc. Bránit ji, je úkol vlády a prezidenta, co mají ‚koule‘. A bude-li ohrožena, třeba i represemi. Demokracie není jednosměrka. Dialog skončil...“ zakončil svůj komentář Šarapatka.

Přidal pak i pár komentářů v diskusi. „Moravec byl dost nechutnej. Chtěl nahradit Babiše, když ten odmítl do Otázek přijít?“ zeptal se jeden z diskutujících pod Šarapatkovým statusem. A ten odpověděl: „Tentokráte byl Václav urputnej: Nevyšel mu záměr vymámit z premiéra odsudek Vlastimila Válka, aby se to dalo použít do headlinu ČT24, tak zkoušel ‚rezignaci‘ kvůli demonstracím. Ale to tak prostě v těch formátech (s výjimkou zoufalé Jílkové) na ČT je: Když chybí oponent, musí si ho zahrát sám,“ napsal Šarapatka.

„Co se vám mládeži nelíbí na mejdanech? Vždyť ‚většina‘ národa na náměstích v 89 cinkala klíči právě pro toto: SVOBODU VE VŠEM! Tak co je špatně? Máme kapitalismus (demokracii) a všechno, co k němu patří ... tak je nechme mejdanovat...“ ptal se pak Šarapatky další z diskutujících.

„Majdan není mejdan, dobrý muži! Snad pomůžou silnější dioptrie :-))),“ napsal Šarapatka.

„Víte, co bude 11. 3. 2023? Světový den instalatérů," napsala na svůj facebookový profil šéfka SÚJB Dana Drábová.

Své obavy vyjádřil také novinář Jan Moláček. „Doufám, že bezpečnostní složky mají vše pod kontrolou a nepřipustí žádný český Kapitol, protože Rajchl fanatizuje svoje příznivce na maximum (od případného násilí se samozřejmě bude, jak jinak, distancovat)," poznamenal na svém twitterovém účtu.

Na sobotu 11. března svolává demonstraci politická strana Právo Respekt Odbornost (PRO). Uskuteční se na pražském Václavském náměstí pod heslem Česko proti bídě. 

Strana vedená právníkem Jindřichem Rajchlem vznikla loni. Slibuje zlevnit energie, obnovit důvěru v právo a bránit lidské svobody. Rajchl, který dříve působil v hnutí Trikolora, v minulosti řekl, že za chudnutí Česka nemůžou bývalý premiér Andrej Babiš (ANO), ruský prezident Vladimir Putin či covid-19, ale hlavně sebedestruktivní energetická politika Evropské unie, kterou bezmyšlenkovitě prosazuje česká vláda.

Kabinet Petra Fialy (ODS) by měl podle představ PRO získat pod stoprocentní kontrolu firmu ČEZ, ve které nyní drží zhruba 70 procent akcií, stát by měl také opustit systém obchodování s emisními povolenkami. Strana chce, aby vláda jasně usilovala o mírové řešení války na Ukrajině včetně možného uspořádání mírové konference v Česku. Kabinet by také měl ukončit dodávky vojenského materiálu Ukrajině.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Znáte Vzpouru deprivantů od doktora Koukolíka? Přečtěte si!, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseKarel75 , 08.03.2023 11:54:12
Vysvětluje to mnohé. Deprivant je terminus technicus pro osobu s psychopatickými sklony, která ale nesplňuje všechna kritéra pro stanovení diagnózy. Deprivanti jsou osoby bez charakteru, bez svědomí, bez sebereflexe, bez empatie, bez sociálního cítění, s touhou po moci, majetku a penězích. Nyní ještě trochu přitvrdil. Lze najít jeho přednášku " Koukolík o psychopatech v politice a společnosti" (např. na ulozto.cz) Psychopati jsou podle . Koukolíka úspěšní a neúspěšní. Ti neúspěšní sedí ve vězení, ti úspěšní sedí ve správních radách velkých filem, v parlamentu a ve vládě. Závěr: Máme vládu psychopatů!!!

|  10 |  0

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…