„Ta vylitá troska je nepohyblivá… Dávejte pozor!“ Zeman si užívá dovolenou na vodě, mnozí mu ji nepřejí

24.07.2021 20:58

Prezident Miloš Zeman se i v tomto roce rozhodl opět navštívit Vysočinu, které dává při svém volnu každoročně přednost, a došlo i na jeho tradiční žlutý člun Challenger, s nímž rád brázdí klidné vody u Nového Veselí. Odpočinek hlavy státu však mnozí internetoví diskutéři neunesli, pod fotografií prezidenta se strhla velmi ostrá debata, zdali je toto trávení volného času hodno prezidenta. Nechyběla ostrá slova.

„Ta vylitá troska je nepohyblivá… Dávejte pozor!“ Zeman si užívá dovolenou na vodě, mnozí mu ji nepřejí
Foto: Hana Brožková
Popisek: Prezident Miloš Zeman slavnostně otevřel lávku v Lánské oboře

Anketa

Vnímáte sudetské Němce jako své krajany?

3%
96%
hlasovalo: 19687 lidí
Prezident i v tomto roce vyrazil na Vysočinu, kde v Novém Veselí spoluvlastní nemovitost, a i letošní dovolenou si hodlá zpestřit ve svém tradičním žlutém člunu, s jehož pomocí rád brázdí vodu místního rybníka.

V minulém roce Zeman při své dovolené kromě rybníka navštívil i pramen řeky Oslavy. Co plánuje letos, zatím není známo; tradičně ovšem nevynechal návštěvu v hotelu Rytířsko, který patří jeho známému. Prezident si včera cestou na svou chalupu do Nového Veselí v hotelu udělal přestávku na oběd.

Fotografii Zemana na Vysočině sdílel na svém twitterovém účtu jeho mluvčí Jiří Ovčáček. Prezident je u svého člunu dle svého výrazu v dobrém rozpoložení a dovolenou si užívá. Někteří internetoví diskutéři však z prezidentova odpočinku od „paluby“ žlutého člunu nadšeni nejsou.

Podle hodnocení mnohých internetových diskutérů by Zeman měl své volno trávit méně aktivně. „Osm lidí je třeba na to, aby ho povozili po rybníku. Trapné! Když na něco už nemám, tak si to přiznám a nedělám to!“ vzkázal jeden z diskutujících.

Že se prezident během svého volna nechová dostatečně důstojně, znělo i dále: „To nemyslíte vážně, že je to stále ještě nutné dokumentovat? Vždyť je opravdu trapné, že k výletu člunem po rybníku je třeba 10 bodyguardů… To opravdu svědčí o mnohém. Prezident držící v ruce knihu pod lípou by působil vskutku důstojněji. Přeji selský rozum a otevřeného ducha.“

Nechyběla ani vskutku velmi ostrá slova. „Vždyť je ta stará vylitá troska úplně nepohyblivá... Dávejte pozor...“ vzkázal Ovčáčkovi další z komentujících.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…