„Troska Zeman. Pochc*l se a posr*l!“ Známý exreportér ČT se znovu utrhl ze řetězu: Schillerová je...

12.04.2020 7:18

Bývalý zpravodaj České televize v Pekingu Tomáš Etzler se opět rozjel na sociální síti. Po jeho nedávném příspěvku o tom, že prezident Miloš Zeman je „troska opovrhovaná všemi s mozkem v hlavě“, to od něho tentokrát schytala ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) a premiér Andrej Babiš (ANO). Padala ostrá slova o psychopatech.

„Troska Zeman. Pochc*l se a posr*l!“ Známý exreportér ČT se znovu utrhl ze řetězu: Schillerová je...
Foto: Repro Youtube
Popisek: Tomáš Etzler, novinář, bývalý zpravodaj v Číně

„Duševní porucha? Studoval jsem teď, co přesně jsou psychopati. Na Alenu Schillerovou to sedí. Ne tak jako na Babiše, ale sedí,“ rozjel se Etzler na sociální síti Twitter.

A poučil, co patří mezi charakteristiky psychopatů: „Mezi charakteristiky psychopatů patří patologická sebestřednost, narcisismus, naprostý nedostatek empatie a totální neschopnost jakékoliv sebereflexe.“

Není to poprvé, co bývalému zpravodaji ruply nervy. Před nedávnem ho rozladil projev prezidenta Miloše Zemana týkající se pandemie koronaviru. „Vytočilo. Troska opovrhovaná všemi s mozkem v hlavě. Protoplasma, držená při životě veksláky, ruskými agenty a fašisty. Proč mu nepomůže jeho dcera, manželka? Podle pohybů se pochcal i posral,“ nebral si tehdy servítky.


Jeho reakce na Zemanův projev poté budila velká vášně a bývalý europoslanec Jaromír Štětina se kvůli ní dostal do křížku s komentátorkou Karolinou Stonjekovou.

Anketa

Chcete, aby byl Andrej Babiš předsedou vlády i po volbách v roce 2021?

85%
15%
hlasovalo: 34312 lidí
Stonjeková se v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz vyjádřila ke slovům Etzlera, jenž komentoval prezidentovy výroky v době koronavirové krize těmito slovy: „Tuším, že to byl francouzský básník a filozof Paul Valéry, který kdysi řekl: ‚Všechno, co říkáš, říkáš o sobě. Zvláště když mluvíš o druhých.‘ Optikou Valéryho citátu by se tedy dalo říci, že o prezidentovi nám pan Etzler neřekl zhola nic, zato ale vydal zcela vyčerpávající svědectví o sobě samém. Mimochodem, je zajímavé, jak Miloš Zeman dokáže své odpůrce vyprovokovat k tomu, aby zcela veřejně odhalili to nejodpudivější bahno, které se v jejich nitru skrývá. Možná, že i to je jeden z důvodů, proč Zemana tolik lidí tak hluboce nenávidí… Tito lidé by chtěli za každou cenu ukázat, že oni jsou ta elita, ti lepší. Ale díky prezidentovi se vždycky v plné nahotě ukáže, že žádnou elitou v pravém slova smyslu nejsou, nikdy nebyli a nebudou! Takže si se Zemanem, striktně vzato, nemají naprosto co vyčítat.“

To posléze Štětina odmítl a komentátorce vzkázala, že si to Etzler může dovolit. „Milá Karolino Stonjeková, pan Etzler si může dovolit svůj necenzurní slovník (kdoví, zda řekl, co zde uvádíte), protože mu to velí jeho velká životní zkušenost. Obdivuji vaši odvahu Etzlera takto napadnout,“ napsal bývalý europoslanec Stonjekové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: rak

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…