„Ty k*kote!“ Prásk! Dostal na budku ve sněmovním bufetu. A další bomba. Fico byl opilý, tvrdí údajný útočník - poslanec

10.06.2020 15:58

Slovenský poslanec za SMER-SD Luboš Blaha na svém facebookovém profilu sdílel fotografii, jak jej podle jeho slov v parlamentním bufetu fyzicky napadl poslanec Jožo Pročko (OLaNO). Ten to však odmítá.

„Ty k*kote!“ Prásk! Dostal na budku ve sněmovním bufetu. A další bomba. Fico byl opilý, tvrdí údajný útočník - poslanec
Foto: Facebook L. Blahy
Popisek: Luboš Blaha.

Anketa

Je dobře, že Miloš Vystrčil pojede na Tchaj-wan?

10%
90%
hlasovalo: 22187 lidí
Blaha si na svém facebookovém profilu stěžuje, že poslanec Pročko jej chytil za krk, škrtil jej a zuřivě s ním lomcoval, dokud nezasáhl číšník. Podle jeho slov se incident stal v parlamentním bufetu.

„Kompletně smyslu zbavený. Ten člověk je reálný agresivní psychopat, neumí se ovládat, spory řeší násilím jako nějaký mafián z 90. let. Neopětoval jsem. Já spory násilím neřeším,“ poznamenal Blaha.

„Právě jsem u lékaře a ještě dnes podám trestní oznámení,“ uvedl. „Já jen, že toto je Slušné Slovensko, ta lepší alternativa, toto jsou ti spravedliví,“ zakončil.

Sám Pročko však celou situaci popisuje trošku jinak. „Je po schůzi. Byla výborná, zajímavá. Na schůzi přišel poslanec Fico opilý, i s poslancem Vážným, dali si dolů roušky a solidárně si dal roušku i poslanec Blaha. Dal jsem procedurální návrh, aby byly v pohotovosti záchranné složky, protože Vážný i Fico byli skutečně zjevně opilí. Tak aby se jim nic nestalo, protože oba dva mají vážné zdravotní problémy. A na to mi začal poslanec Blaha nadávat do kokotů, do opic. A když jsem se s ním setkal, tak jsem mu říkal, co si to dovoluje,“ vyprávěl Pročko na videu.

Blaha mu však podle jeho slov odvětil něco o jeho ženě. „Tento provokatér pak začal vřískat: Co jste mě napadl! Co jste mě napadl! Samozřejmě že ho nikdo nenapadl, ale pan poslanec Blaha, to je něco neskutečného. Povím vám, ale mají nervy – protože Pellegrini dnes řekl, že odchází ze SMERu, takže Blaha i Fico jsou neskutečně nervózní a já jim jen přeji, aby se co nejdřív vyšetřily všechny ty odporné věci, které udělali,“ řekl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …