„Volá Vidlák z Václaváku, vypadni už, modrý ptáku!“ Demisi, demisi, volaly desetitisíce

11.03.2023 15:57 | Reportáž

Bloger a influencer Vidlák, občanským jménem Daniel Sterzik, byl dalším hostem demonstrace, jež se dnes uskutečnila na Václavském náměstí v Praze. Akci svolala strana PRO Jindřicha Rajchla. Lidé protestují, obávají se, že vládní energetická politika uvrhne Česko do chudoby.

„Volá Vidlák z Václaváku, vypadni už, modrý ptáku!“ Demisi, demisi, volaly desetitisíce
Foto: Facebook JUDr. Ladislav Kosán
Popisek: Česko na prvním místě zaplnilo Václavské náměstí

„Volá Vidlák z Václaváku, vypadni už modrý ptáku! Před rokem a půl náš premiér sliboval, že zatočí s drahotou, že neprodleně něco udělají s 5% inflací. Ale udělali jen jednu jedinou věc – vysílali jasné signály. Inflace je skoro 20 %, ceny energií jsou na dvojnásobku. Paprika je za 40 korun. Ona to byla cena za kus, ne za kilo!“ rozhorlil se Vidlák.

„Ceny jsou vysoký, zato důchodcům snížili valorizaci! Rodinám s dětmi, rodinám ani příspěvky nevalorizovali. Říká se tomu solidarita chudých s výrobci nadzvukových stíhaček,“ vyvolal smích. Ten se ale rychle proměnil v pískot, když připomněl emisní povolenky pro domácnosti. „Hovada, hovada!“ hřmělo náměstím.

Řečník se ale teprve rozjížděl. „Deficit státního rozpočtu se v únoru propadl do nejhorších čísel od roku 1989. Kde se stala chyba? A víte, co se stalo, když to zjistili? Zrevidovali programové prohlášení... Zůstaly jenom výdaje na útok, tedy na obranu,“ dodal.

Rozesmál vtipem, že jeden z těch neidentifikovatelných objektů, které nedávno Američané sestřelili, byl Fialův deštník proti drahotě.

A následovala poznámka, že ruský plyn jsme nakupovali od překupníků, kteří jej jenom přejmenovali na „molekuly svobody“.

„Dovedete si představit, jak by to vypadalo, kdyby nás pánbůh neměl rád a nedaroval by nám tak mírnou zimu? Vždyť nás zachránilo jenom pokrytectví našich vlastních elit!“ hřímal Vidlák. 

„Do Sněmovny už míří zákon na potírání opozice, tedy dezinformací. Chcete tuhle vládu?" ptal se Vidlák – a dav jednoznačně odpověděl: „Ne!“

„Slyšel jsi Fialo? Chceme demisi!“ zakončil Vidlák za aplausu náměstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

policie, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusepivníflaška , 11.03.2023 20:16:37
bránila fašistické symboly a odvlekla 18 lidí, co ty symboly chtěli odstranit ? Kam jsme se to dostali ??

|  12 |  0

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…