„Vyser.. se už na Babiše a něco dělejte. Zbabělci!“ Fiala opět připomněl, že Babiš prohrál. Toto ale nečekal

04.02.2023 19:48 | Ze sítí

Premiér Petr Fiala (ODS) se na svém twitterovém účtu opětovně pustil do neúspěšného prezidentského kandidáta Andreje Babiše (ANO). Zdůraznil, že Babiš skutečně v prezidentské volbě prohrál – přestože Babiš tvrdí, že dosáhl famózního výsledku – a zároveň Fiala zdůraznil, že Petr Pavel nebyl vládním kandidátem.

„Vyser.. se už na Babiše a něco dělejte. Zbabělci!“ Fiala opět připomněl, že Babiš prohrál. Toto ale nečekal
Foto: Reprofoto: ČT24
Popisek: Petr Fiala

„Porážka se přijímá těžce, navíc když už je třetí v řadě. Chápu to a jen tak lze vysvětlit interpretaci hnutí ANO, že z těchto voleb vyšlo posílené a jako největší politická síla, když přitom podle nich vítězný Petr Pavel byl ‚vládním kandidátem‘,“ píše na svém twitteru premiér Petr Fiala (ODS).

„Pravda je jednoduchá: Andrej Babiš jasně prohrál, Petr Pavel drtivě vyhrál. Nebyl vládním kandidátem, kandidoval za sebe, ale přesvědčivě ztělesňoval hodnoty, které jsou dobré pro Českou republiku,“ dodává Fiala.

„Nechcete se už s prominutím vys... na Babiše a začít konečně něco dělat?" reaguje vzápětí na twitteru jeden z diskutujících.

„ANO má pořád 2× takové preference než fialová ODS. To je ostatně důvodem, proč jste neměli odvahu kandidovat samostatně. Hlasy pro PP nejsou automaticky hlasy pro 5K (a už vůbec ne pro ODS). A to okopávání kotníků už je to spojování, nebo mám ještě chvíli počkat?“ dodává další.

„Už zase řešíte Babiše? Zakopáváte příkopy? Jenom ZBABĚLCI se pořád dokola strefují do soupeře, který přiznal porážku,“ konstatuje i další diskutér.

„I když máte pravdu, jdete podobnými vyjádřeními proti tomu, oč se snaží Petr Pavel a co tak dobře o výhře/prohře formuloval. Je to pod Vaši úroveň, opravdu máte zapotřebí sypat sůl do ran? Toto není spojování, ale pravý opak. Hejty to dokazují. Holt i mistr tesař...“ kritizuje Fialův příspěvek i další osoba na twitteru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Tak, jak nemůžete chtít po někom, kdo trpí závratěmi, aby chodil po laně,, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemravní bahno , 04.02.2023 20:24:27
tak nemůžete chtít po politologovi, aby " něco dělal" a rozběhl ekonomickou prosperitu země. Je zařízen jen na žvanění, žvanění, žvanění. Žvanění mu není prostředkem k dosažení něčeho, žvanění je mu cílem jeho bytí. Ten náš ultrablb je už úplně mimo a čekat od něj nějakou hospodářskou invenci je zhola nemožné. Možná v Praze to tak nepřipadá, ale na venkově je odepsán zcela. Jak může vůbec někdo doufat, že ten člověk je schopen něčeho reálného? Ty blbé poznámky na Twitteru a plytké cancy jsou jediné, kde je 100% svůj. Jinak potřebuje odbornou pomoc snad ve všem. To Babiš byl jiný, aspoň v ekonomice. Fiala je tragédií tohoto nešťastného státu.

|  13 |  0

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…