„Za chvíli nás vyhodí z práce všechny jenom proto, že jsme bílí.“ Případ pokladní s hákovým křížem na ruce zvedl ze židle Miroslava Sládka

28.04.2017 21:36

Republikán Miroslav Sládek se ve svém komentáři pro ParlamentníListy.cz vyjádřil ke kauze propuštěné pokladní z Kauflandu, jež se provinila tím, že měla na ruce vytetovaný hákový kříž.

„Za chvíli nás vyhodí z práce všechny jenom proto, že jsme bílí.“ Případ pokladní s hákovým křížem na ruce zvedl ze židle Miroslava Sládka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

„Když ke mně hodně dlouhou oklikou dorazil snímek nějaké pokladní, vůbec jsem nevěděl, čeho si mám všimnout. Až po dlouhém zírání a návodu jsem si všiml svastiky na jejím předloktí,“ poznamenal úvodem Sládek a rozhodl se zamyslet se nad povahou českého národa.

„Kvůli korupci ministrů a poslanců všech vládnoucích politických stran jsme postupně přišli o veškerý národní majetek a stali jsme se smetištěm a montážním závodem v područí nadnárodních společností. Ty doslova sdírají české zaměstnance z kůže. Již mnohokrát jsme upozorňovali na to, že ženy při menstruaci musí nosit pásku na rukávu, i muži si oblékají pleny pro dospělé s inkontinencí, aby nemuseli v případě potřeby opouštět svoje místo u montážního pásu, řidiči najímaní ve východní Evropě pro IKEA jsou bezprávnými otroky, ale IKEA se v katalogu chlubí, že někde v Africe sponzoruje černé bojovnice za nějaká tamní práva, svým zaměstnancům by však mzdu nezvýšila. Kaufland jako správná prostitutka miluje v Evropě úplně každého, jak se může každý přesvědčit na billboardech, které jednou hlásají lásku k Česku, potom ke Slovensku, Slovinsku, Chorvatsku,“ všímá si následně Sládek. Podle něj však ani toto heslo nebrání společnosti v tom, aby otročila své zaměstnance za minimální mzdu. 

  • Původní text ZDE

Občané se pak podle něj perou o nákupní koše při pravidelných slevových akcích či by se ušlapali ve snaze být u regálu první. 

„Zajímavé je, že si všímají i věcí, které jsou takřka nepostřehnutelné, především však naprosto nepodstatné. Co kdyby ta pokladní měla stejný symbol vytetovaný na zadnici? Nosit pásky kvůli menstruaci již ženy musí, tak proč ještě nezavést velmi politicky korektní každodenní ranní prohlídky těla i tělesných dutin, něco jako když přijížděl transport do Osvětimi?“ zeptal se velmi zostra Sládek.

„Do otevřeného střetu s vládnoucí garniturou se nikomu nechce. Na demonstracích, kde by člověka mohli vidět nebo dokonce natočit, aby účastníky na prstech jedné ruky spočítal. Když je ale možné někoho anonymně udat, tak jsou najednou záchvatem hrdinstvím postiženy tisíce a tisíce našich spoluobčanů. Udávat v rámci účtenkové loterie, udávat sousedy, udávat pro politické názory nebo prezentaci symbolů, které třeba s názory nemají ani nic společného,“ pozastavil se.

„Zákon jasně říká, že nacismus a komunismus jsou zločinné ideologie a zločinné režimy. Logicky politické strany, které tyto ideologie vyznávají a jejich symboly používají jsou stejně zločinné organizace. Proto asi v České republice legálně působí strana hlásící se k marxismu-leninismu a scházející se v sekretariátech pod rudou hvězdou a bystou největších masových vrahů. Proto také mohou být poslanci a ministry členové zločinecké organizace jenom proto, že zahodili členskou legitimaci zločinné organizace? A nikomu to nevadí,“ rozčílil se následně. Svastika je podle něj symbol života a slunce. Nijak sice nehájí jeho používání, vzhledem k pošpinění nacistickým režimem, ale nechce přistoupit na hru, kdy se jeden zločinný symbol toleruje, druhý pronásleduje. „A ten, kdo si nechá vytetovat symbol zneužitý nacisty, je vyhozen z práce? Tak s tím nesouhlasím v žádném případě,“ dodal.

Podle něj ten, kdo si ještě zachoval zdravý rozum a špetku odvahy, by měl povstat. „Jinak nás za chvíli vyhodí z práce všechny jenom proto, že jsme bílí. Na hranicích je přeci dost přivandrovalců, kteří nás nahradí. Nadnárodní korporace a jejich místní přisluhovači milují přeci jenom miliardy, na tom, kdo jim je nasype do klína jim v rámci jejich všeobjímající lásky vůbec nezáleží. Skutečným nebezpečím pro naši budoucnost není symbol mrtvé ideologie, jakkoliv problematický, vytetovaný na předloktí pokladní, ale vláda estébáků a komunistů, Evropská unie s jejím nedotknutelným byrokratickým aparátem, invaze přivandrovalců, ideologie islámu. Proti nim bychom se měli sjednotit a bojovat, jich a jejich rozpínavosti bychom si měli všude kolem sebe všímat,“ uzavřel.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …