,,Zoufala p*čo. Někdo tě odkrouhne." Hejtmanka čelí agresivitě, vše zveřejnila

26.08.2019 12:56

Středočeská hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová má za sebou velmi nemilou zkušenost. Jeden z občanů jí popřál smrt a navíc jí velmi sprostě nadával. Nazval ji ženským pohlavním orgánem.

,,Zoufala p*čo. Někdo tě odkrouhne." Hejtmanka čelí agresivitě, vše zveřejnila
Foto: Screen ČT24
Popisek: Jaroslava Pokorná-Jermanová v ČT

Řada lidí má pocit, že si na internetu může dovolit vyjadřovat podstatně hrubším způsobem, než by se zřejmě vyjadřovali, kdyby mluvili s druhým člověkem přímo na ulici. Své o tom vědí i politici, kteří si o sobě na internetu přečtou ledacos.

Anketa

Jakou školní známkou zatím hodnotíte činnost současné vlády Andreje Babiše?

32%
46%
4%
5%
13%
hlasovalo: 13280 lidí

O tom, jak vulgární umí někteří lidé být, se přesvědčila i středočeská hejtmanka z hnutí ANO Jaroslava Pokorná Jermanová.  

„Na nadávky si těžko zvykám. Nějak se pořád nemůžu smířit s tím, co jsou někteří schopni napsat. Ale tohle už je pro mě za hranou všeho. Pojďme se všichni nad sebou zamyslet a posunout někam, kde vzájemný respekt a úcta stojí nad zlobou a nenávistí,“ napsala Pokorná Jermanová ke zprávě, kterou si o sobě přečetla na sociální síti Facebook.

„Jak se sebou můžeš žít, to jsi vážně taková zoufalá pí*a bez svědomí? Brzo tě někdo odkrouhne. Brejle jak motýle. Jsi pro smích,“ napsal hejtmance pán.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…