A je to tu: Michala Haška si všimli v Rusku

05.05.2016 7:45

„Český hejtman pózoval na fotografii s Nočními vlky a vlajkou Doněcké lidové republiky,“ píše se v Rusku. Fotografii ze setkání s ruskými motorkáři prý sám zveřejnil na své sociální síti.

A je to tu: Michala Haška si všimli v Rusku
Foto: David Daniel
Popisek: Jihomoravský hejtman Michal Hašek

Anketa

Vadí vám Noční vlci?

7%
93%
hlasovalo: 29151 lidí

„Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek spolu s motorkáři z klubu ‚Noční vlci‘ položil květiny k památníku věnovanému vojákům Rudé armády v Brně,“ píší na ruském serveru Newspile.ru. Dodávají, že o tom prý sám informoval na své facebookové stránce.

„Dnes večer vzdali v Brně na ústředním hřbitově hold vojákům Rudé armády padlým při osvobození Brna a jižní Moravy ruští, čeští i slovenští motorkáři. Vše proběhlo klidně, důstojně a bez jakýchkoliv problémů. Bylo pro mne silným zážitkem být při tom a společně se poklonit památce padlých s ruským generálním konzulem p. Budajevem. Jsem zvědav, co se zítra dozvím z českých médií,“ napsal sám Hašek.

„Na fotografii je jasně viditelné, že ruští motorkáři drží vlajku ‚teroristické organizace‘ Doněcké lidové republiky,“ píší zas ukrajinci ze serveru Gordonua.com

„Michal Hašek je členem vládnoucí sociálně-demokratické strany a podpůrcem politiky prezidenta Miloše Zemana, který je znám svou proruskou orientací,“ píše se v Rusku.

Podle jeho tiskové mluvčí byl Hašek na akci pozván generálním konsulem Ruské federace v Brně Alexandrem Budajevem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…